20,00 i odds på vinnaren av VM

Med bara två veckor kvar till VM i Ryssland 2018 så börjar spelbolagens kampanjer komma igång. Som vanligt då det är mästerskap slår bettingsidorna på stora trumman då det kommer till kampanjer och Unibet har redan börjat. I kampanjen kan alla spelare från Sverige betta på någon av de sex favoriter som väntas vinna VM och vem du än väljer så är oddset 20 gånger pengarna. För att inte Unibet ska bli fullständigt ruinerade och tvingas gå i konkurs är högsta bet satt till 50 kronor vilket innebär att får sätter du rätt lag till att vinna VM så får du 1000 kronor i vinst. Snacka om bra spelvärde och relativt lätta pengar. De lagen man kan betta på har totalt vunnit 13 VM-guld genom historien och att någon av de sex ska vinna även i år har hög sannolikhet.

VM Unibet Boostade Odds

De sex lag som det erbjuds 20 gånger pengarna på är: Spanien, Brasilien, Tyskland, Belgien, Argentina och Frankrike

Vinsterna är helt utan omsättningskrav så vågar du riskera 50 kronor för att vinna 1000 på någon av lagen ovan är stålarna dina. Vänta inte för länge för direkt mästerskapet är i gång så kommer kampanjen försvinna. Favoriter att vinna hela VM just nu om man tittar oddsen på Unibet är Brasilien med 5,00 i odds följt av Tyskland på 5,50 gånger pengarna. Hur dessa oddsen kommer förändras inför avsparken den 14:e juni blir spännande att följa!

500% i bonus

Inför VM har Unibet en riktigt bra bonus. Här bjuds det på 500% i bonus upp till 500 kronor i bonus. Du har alltså möjligheten att sätta in 100 kronor och spela för 600. Omsättningskravet för välkomstbonusen är satt till 8 gånger pengarna för sport vilket gör att det borde vara ganska enkelt att konvertera bonuspengarna till riktiga stålar med tanke på den höga matchningen. Vill du spela tyngre finns även alternativet att välja en bonus på 200% upp till 1000 kronor i bonus. Alltså – att sätta in 500 kronor och spela för 1500.

Unibet
500% upp till 500kr
VM's Bästa Erbjudande!