5.0 på att Liverpool vinner över Porto!

Betfair bjuder just nu på ett riktigt roligt välkomsterbjudande där du får förhöjt odds på det som spås bli en riktigt bra match.

Timmar kvar att ta del av erbjudandet!

I skrivande stund har du mindre än 10 timmar kvar att ta del av ett kanonbra välkomsterbjudande hos Betfair. Alla nya spelare som är registrerade i Sverige som skapar ett Betfairkonto under kampanjperioden kan ta del av förhöjda odds på Liverpool – Porto matchen.

För att ta del av erbjudandet klickar du dig bara in till Betfair från den här sidan och sedan använder su kampanjkoden: ZFBMHL för att ta del av erbjudandet.

Vidare behöver du alltså placera ett singelspel under ”ODDS” med matchresultatet att Liverpool kommer vinna matchen. När du placerar spelet gör du det till det vanliga oddset. Efter matchen betalas det förhöjda oddset ut!

Oddset innebär alltså 5 gånger pengarna på att favoriten Liverpool vinner matchen

Liverpool lag basta odds porto casivo se

Värt att notera är också att den högsta insatsen ligger på 100 kronor, så skulle det vara så att Liverpool inte vinner är det bara 100 kronor du förlorar. Imorgon klockan 21:00 går matchen av stapeln så passa på och gör din insättning innan dess!

Kommer Liverpool vinna matchen?

Det har nog inte undgått någon fotbollsfantast hur bra det har gått för Liverpool det senaste. Men det finns några spelare i det Portugisiska teamet som kan ställa till det för Liverpool.

Jesus Manuel Corona kan skifta sidor som ingen annan och har spelat sin bästa säsong någonsin. Många säger att Corona är det största hotet då han är riktigt aktiv på bollen och duktig i en mot en situationer.

Utöver Corona bör Liverpool inte heller släppa ögonen från Moussa Marega som är en riktigt stark spelare framförallt när det kommer till nyckelpassningar och avslut.

Med det sagt har många experter ändå favorittippat att Liverpool kommer ta hem hela tävligen. Det återstår att se vem som vinner men som vi alla vet kan allt möjligt hända i en Champions League kvartsfinal.