500% Bonus på Coolbet

Hos Coolbet kan spelare ta del av en hel uppsjö av kampanjer. Framförallt under fotbolls VM där Coolbet erbjuder sina nya spelare att sätta in 100 kronor för att få 600 kronor att spela för. Det finns även möjligheter till free spins och cashbacks samt matchningsbonusar på upp till 1500 kronor. Ett perfekt spelbolag för en spännande gambling-session.

coolbet sverige vm18

OBS! Bonuskod Fotboll500 krävs för den 500%-iga bonusen!

Bra för betting

Hos Coolbet kan du alltid räkna med att få riktigt bra odds då de jobbar hårt för att konkurrera om att ha bästa möjliga odds. Dessutom med förmånliga bonusar som i vissa fall ger dig free spins. Är man sugen på att testa ett nytt spelbolag under VM är Coolbet ett perfekt alternativ för att få en riktigt lyckad spelupplevelse.

Under hela VM pågår även en kampanj där man får svara på 5 frågor om den mest aktuella matchen för dagen. Har man 4 av 5 rätt får man 100 kronor riskfritt att spela för där ingen insättning krävs!

Den allra största fördelen med Coolbet är att de är ett etablerat spelbolag som givetvis har sina spelare i fokus, detta märks inte minst med den givmilda kampanjen där det räcker med att svara på några enkla frågor för att få en hundralapp.

Sedan är det givetvis fördelaktiga med bonusar och free spins, något som spelbolaget skräddarsytt för att passa så många som möjligt. Uppdateringen på kampanjfronten är bra och man hittar alltid aktuella kampanjer som hjälper dig och dina medspelare lite på traven. Ett schysst spelbolag som alltid känns väldigt tryggt och säkert.

Inte bara betting

Hos Coolbet hittar du inte bara betting. Det finns även möjlighet att spela klassiska casino-spel som black jack, roulette och baccarat. Är man sugen på att snurra lite på slots går även det utmärkt. Möjligheterna till en riktigt lyckad spelupplevelse är många, helt enkelt. Så se till att komma igång redan idag för att ta del av alla kampanjer och erbjudanden hos Coolbet.

Coolbet
500% upp till 500 kr
bonuskod: FOTBOLL500