Allsvenskan Speltips: Degerfors – Malmö FF 17/7

EM2021 har nått sitt slut men vi skall inte hänga läpp för det. Allsvenskan är nämligen tillbaka med sin andra omgång efter EM och det är dags för de regerande mästarna att åka till Värmland för att möta nykomlingarna Degerfors.

no account bet bonus casivo se

Malmö tillbaka i toppen

Malmö började säsongen lite halv-knackigt men har nu återtagit toppositionen i Allsvenskan, dock med en match mer spelad än Djurgården som lurar där bakom med bara två poäng mindre. Även om Malmö toppar ligan så har inte spelet sett toppen ut. De hade problem i CL-kvalet mot Riga, som är ett klart sämre motstånd. Bara 1-0 på hemmaplan och det var väldigt nervigt på bortaplan efter att Riga kvitterat till 1-1 i den matchen. Malmö klarade sig dock och är vidare till nästa runda av kvalet. Ju längre tid som går så kommer säkerligen Malmö att bli bättre och bättre, med flera nyförvärv som kan spelas in i truppen. Men det gäller för MFF att inte tappa fart innan allt är på plats för flera lag jagar bakom dom.

Degerfors är den stora överraskningen

Det var inte många som hade speciellt stor tro på nykomlingarna inför säsongen. Men Degerfors har tagit Allsvenskan med storm, de överraskar i princip varje match. Den största överraskningen kom borta mot IFK Göteborg som varit väldigt hajpade inför säsongen. Degerfors tog ledningen med 3-0 innan IFK Göteborg vaknade till liv. Till slut slutade matchen 2-3 och Degerfors stod som segrare. De sitter just nu på sjundeplatsen i ligan och vi kan räkna med att de kan ställa till det för flera lag denna säsongen.

Dagens speltips

Malmö kommer ifrån en tuff match borta mot Riga och är säkert inte helt återställda från detta. Degerfors har bara förlorat 1 av de fem senaste, senast borta mot Hammarby. Slutresultatet 5-1 känns inte helt rättvist och vi tror att Degerfors kan göra det svårt för MFF.

  • Degerfors +1.0 Asian handicap spelas till oddset 1.82 hos NoAccountBet.