Är Neymar tillbaka på plan nästa vecka mot Real Madrid?

Storspelaren Neymar har dragits med en skada i över en månad nu som har fått honom att sitta bänkad ett tag som känts som en evighet för hans fans. Äntligen ryktas det om att Neymar skall vara tillbaka på plan i nästa Champions League match där Neymars lag Paris Saint-Germain F.C. (PSG) möter Real Madrid.

Matchen mellan PSG och Real Madrid har alltså avspark den 26:e november klockan 21:00 på Santiago Bernabéu. Nu återstår det bara att se om Naymars skada har läkt ordentligt och om PSG vinner över Real Madrid på bortaplan.

Skall man lyssna på proffsen, så ställer de sig tveksamma till att Neymar är redo för en match, med det sagt ligger ändå PSG etta i den franska ligan följt av Marseille.

En sak är säker och det är att detta inte är en match som någon av oss på Casivo vill missa! Och hur gör vi det hela lite roligare, jo genom att hitta en spelsida med bra odds att betta på matchen.

Bra odds på Champions League hos Hajper!

Just nu vill vi rekommendera Hajper Casinos odds sektion för betting. Dels  har detta att göra med deras grymma odds men också för att Hajper just nu belönar alla sina spelare med en trevlig men annorlunda välkomstbonus till alla nya spelare.

Har du inte tidigare varit medlem på sajten får du vara med och dela på en bonus på en hel miljon kronor hos Hajper, om du registrerar dig fram till den 23:e december klockan 23:59, och gör en insättning. Alla som blivit medlemmar under perioden 18:e november och 23:e december kommer belönas med sin del av en miljon kronor på självaste jul! Bonusen är omsättningsfri och du väljer själv vad du vill göra med den.

Tills du fått din bonus kan du glädja dig åt att följa flera bra Champions League matcher.

  • 26 November Real Madrid – PSG
  • 26 November Juventus – Atletico Madrid
  • 27 November Barcelona – Dortmund
  • 10 December Inter Milan – Barcelona
  • 11 December Bayern -Tottenham