Arsenal – Liverpool | Community Shield 2020 Betting Tips

Säsongens första tävlingsmatch tar vid nu på lördag den 29:e på Wembley Stadiom i London.
Det är Premier League-mästaren Liverpool som tar emot vinnaren av FA-cupen Arsenal i Community Shield. Vad som vanligtvis är säsongens första riktiga tävlingsmatch känns denna säsongen mer som en sista träningsmatch innan säsongen drar igång på riktigt. Eftersom säsongen blev så utdragen och det knappt varit något uppehåll är spelarna i princip precis tillbaka och inget av lagen kommer att vilja riskera några skador.

Det är oavsett en match med hög profil och vi kan vänta oss en sprakande match. Liverpool tog hem Premier League med enkelhet förra säsongen och har kvar samma trupp vilket i sin tur gör dom till favoriter att ta hem titeln även denna säsong. Arsenal å andra sidan svajar som vanligt de sista åren. Man blandar topprestationer med bottennapp om vartannat och det är svårt att veta var dom står som lag.

Liverpool har varit igång med sin försäsong något längre än Arsenal och känslan är att det är, förutom att deras trupp är bättre det som avgör denna matchen. Spelarna har luftats och förberetts för den nya säsongen.

bettintips liverpool arsenal bästa oddsen casivo se

Vårt tips är en rak vinst till Liverpool till oddset 1,67 hos CampoBet

Varför vinner Liverpool matchen?

  • Längre försäsong och bättre förberedelser
  • En trupp som på pappret är betydligt starkare än Arsenals
  • Liverpool har ett klart övertag i de senaste mötena lagen emellan

Slutsatsen är solklar och vi kan inte se Arsenal hämta hem något här. Detta trots att Arsenal vann mot Liverpool på Emirates stadium senast. Detta kan garanterat bero på att Liverpool redan hade kammat hem titeln och inte hade någonting att spela för. Nu är det ny säsong och nya titlar att slåss om och då är Liverpool för starka för Arsenal. I alla fall just nu.