Atlantean Treasures över 6 miljoner kronor i potten!

Atlantean Treasures Mega Moolah är ett jackpottspel som är mycket intressant just nu. Det eftersom den progressiva jackpotten i spelet just nu ligger på över SEX MILJONER KRONOR. Och den växer för varje sekund som går. Vi vet att många av er som tycker om att spela på bingo uppskattar ett och annat snurr på en spelautomat med jackpott lite då och då.

Själva spelet hittar du bland annat på Paf.se där du som ny spelare dessutom får en trevlig bonus när du registrerar dig som ny medlem.

Paf.se casino samt bingobonus

  • 99 Free Spins när du registrerar dig
  • Går att använda på spelautomaten Night Sky
  • Det finns inga omsättningskrav på free spinsen
  • Free Spinsen är giltiga i 60 dagar

99 free spins omsattningsfria casivo jackpottspel banner paf

Hur vinner man Atlantean Treasures Mega Moolah?

Det är den populära speltillverkaren Microgaming som ligger bakom spelet som helt enkelt förklarat innehåller Mega Moolahs jackpott men har en ny degin och ett nytt tema. Atlantean Treasures släpptes redan i januari och om vi skall vara ärliga så är det rätt märkligt att spelet inte har marknadsförts mer.

Temat i spelet är en undervattensvärld där du stöter på undervattensvarelser så som sjöjungfrun, sjöhästar, sjöstjärnor, vackra fiskar, skatter och liknande. Det är sjöjungfrun som är spelets joker som också ger dig omsnurr. Du kan få upp till tre omsnurr i rad. Symbolens som aktiverar den progressiva jackpotten är en vacker guldpärla.

Bonusspelet i Atlantean Treasures triggas igång när du har samlat ihop tillräckligt många pärlor i din snäcka som finns till vänster i spelet.

Spelet har hela fyra jackpottar och spelas på en 5×3 spelplan med totalt 10 vinstlinjer och har en RTP på 92,08%. För er som inte vet är detta en ganska hög återbetalningsprocent för en slot med progressiv jackpott.

Musiken i spelet är lugnande och påminner lite om den musik som bakgrundsljud på ett SPA. Sedan tillkommer det självklart andra spelljud som gör att du hör när hjulen snurrar och det exempelvis hamnar pärlor i din snäcka.