Baccarat Strategi

David Isaksson
Skribent
Faktakontrollerad av:

Grundläggande Baccarat Strategi

På den här sidan kommer du lära dig spela baccarat online genom att använda olika typer av Baccarat strategier. Oavsett vilket Baccarat spel du väljer att spela på kan du använda dig av någon av strategierna på den här sidan. Innan vi går igenom alla tips på olika Baccarat strategier kommer vi behandla den grundläggande baccarat strategin.

Spela Baccarat med Framgång: Baccarat Strategi och Taktik

 1. Målet med Baccarat: Att förutsäga vilken hand som kommer att vara närmare 9 poäng eller om det blir oavgjort. Här är några grundprinciper och satsningsalternativ:
 2. Det finns tre huvudsakliga satsningar i Baccarat: På Banken, på Spelaren och på Oavgjort.
 3. När du satsar på Banken, satsar du på att bankens hand kommer att vara närmare 9 poäng än spelarens hand. Banken vinner oftare än spelaren, men det finns en provisionsavgift som betalas om du vinner på banken.
 4. Om du satsar på Spelaren, satsar du på att spelarens hand kommer att vara närmare 9 poäng än bankens hand. Spelaren har inte samma provisionsavgift som banken, så det är en vanligare satsning.
 5. Att satsa på Oavgjort innebär att du tror att båda händerna kommer att ha samma poäng, vilket är relativt ovanligt. Det är en riskfylld satsning med högre odds.
 6. Grundregeln är att inte satsa på Oavgjort eftersom det har en hög husfördel. De flesta strategier fokuserar på att satsa på Banken eller Spelaren.
 7. En grundläggande strategi är att följa resultaten och satsa på det som har vunnit mest nyligen (till exempel, om Banken har vunnit de senaste tre omgångarna, satsa på Banken). Detta kallas ”trendföljning.”
 8. Kom ihåg att Baccarat i grund och botten är ett turspel, och det finns ingen absolut säker strategi för att förutsäga resultaten. Det är viktigt att satsa inom din budget och att inte förlita sig för mycket på strategier.
 9. Öva genom att spela gratis Baccarat för att bli bekant med spelet och dess satsningsalternativ.

Vill du färska upp minnet vad gäller spelets regler rekommenderar vi att kika in vår artikel om hur man spelar baccarat.

Baccarat Satsningsstrategier

Det finns flera olika satsningsstrategier som spelare kan använda när de spelar Baccarat. Här är några av de vanligaste:

Martingale Strategi

Denna strategi innebär att du dubblar din insats efter varje förlust och återgår till din ursprungliga insats när du vinner. Syftet är att återvinna dina tidigare förluster och göra en vinst när du till sist vinner.

Exempel på hur du använder Matingale strategin: Du börjar med en grundinsats på 10 enheter. Om du förlorar, dubblar du din insats till 20 enheter i nästa omgång. Om du förlorar igen, dubblar du till 40 enheter. Om du vinner, återgår du till din ursprungliga insats på 10 enheter. Du fortsätter att använda detta system tills du når en önskad vinst.

Paroli Strategi

Denna strategi innebär att du dubblar din insats efter varje förlust och återgår till din ursprungliga insats när du vinner. Syftet är att återvinna dina tidigare förluster och göra en vinst när du till sist vinner.

Exempel på hur du använder Paroli strategin: Du börjar med en grundinsats på 10 enheter. Om du vinner, dubblar du din insats till 20 enheter i nästa omgång. Om du vinner igen, dubblar du till 40 enheter. Om du förlorar, återgår du till din ursprungliga insats på 10 enheter. Målet är att dra nytta av vinstsviter.

Labouchere Strategi

Med Labouchere bestämmer du en sekvens av siffror som representerar dina önskade vinster. Du placerar insatser baserat på siffrorna i sekvensen. När du vinner, kryssar du av de använda siffrorna, och när alla siffror är avmarkerade, har du uppnått din önskade vinst.

Exempel på hur du använder Labouchere strategin: Du bestämmer en sekvens av siffror, till exempel 1-2-3-4. Din första insats är summan av de två yttre siffrorna, vilket är 5 enheter. Om du vinner, kryssar du av de yttre siffrorna (1 och 4) och din nästa insats blir summan av de nya yttre siffrorna (2 och 3), vilket är 5 enheter igen. Målet är att kryssa av alla siffror i sekvensen.

Fibonacci Strategi

Fibonacci-systemet är baserat på den berömda Fibonacci-sekvensen. Du satsar summan av de två föregående insatserna. Om du förlorar, går du framåt i sekvensen. Målet är att uppnå en önskad vinst.

Exempel på hur du använder Fibonacci strategin: Du börjar med en grundinsats på 10 enheter. Om du förlorar, ökar du till 20 enheter (vilket är summan av de två senaste insatserna: 10 + 10). Om du förlorar igen, ökar du till 30 enheter (20 + 10). Du fortsätter att använda Fibonacci-sekvensen tills du når en önskad vinst.

Oscars Grind Baccarat Strategi

Oscars Grind är en mer konservativ strategi. Du ökar din insats med en enhet efter att ha vunnit, men fortsätter med samma insats när du förlorar. Målet är att öka vinsterna gradvis.

Exempel på hur du använder Oscar Grind strategin: Du börjar med en grundinsats på 10 enheter. Om du vinner, ökar du till 20 enheter. Om du förlorar, fortsätter du med samma insats på 10 enheter. Du ökar din insats först när du vinner. Målet är att öka vinsterna gradvis.

Mönsterbaserad Baccarat Strategi

Vissa spelare försöker upptäcka mönster i resultaten och satsar enligt dessa mönster. Detta kan vara baserat på tidigare resultat eller så kallad ”trendföljning.”

Exempel på hur du använder mönsterbaserad strategin: Mönsterbaserade strategier är subjektiva och kan variera från spelare till spelare. Till exempel kan du välja att satsa på Banken om den har vunnit de senaste tre omgångarna, eller du kan satsa på Spelaren om den har haft en oavbruten förlustrad.

Vanliga Misstag när du Spelar Baccarat

För att förbättra ditt spel är det viktigt att känna till de vanligaste misstagen som spelare gör i Baccarat och hur du undviker dem. Vi har samlat de vanligaste misstagen som spelare gör när de spelar för att hjälpa dig förbättra ditt baccarat spel.

 1. Att satsa på oavgjort för ofta: Många spelare lockas av den höga utbetalningen för oavgjort-satsningar (vanligtvis 8:1), men oddsen för att få en oavgjord hand är låga. Att satsa regelbundet på tie kan äta upp din budget eller bankrulle snabbt. Det är oftast bättre att satsa på antingen Banken eller Spelaren.
 2. Att följa trenden: Att följa tidigare resultat och satsa enligt en trend är ett vanligt misstag. Baccarat-resultat är slumpmässiga, och tidigare omgångar har ingen inverkan på framtida resultat. Att försöka hitta mönster kan leda till förluster.
 3. Att ignorera husets avgift: Många glömmer att det finns en husavgift på 5% för satsningar på Banken. Även om Banken vanligtvis har bättre odds, minskar husavgiften dina potentiella vinster. Det är viktigt att ha det i åtanke när du satsar på Banken.
 4. Att satsa för mycket: Överstig inte din ursprungliga budget när du spelar Baccarat. Det är frestande att jaga förluster eller öka insatserna efter vinst, men det kan leda till finansiella problem. Ha en fast budget och håll dig till den.
 5. Att inte använda en strategi: Baccarat har flera satsningsstrategier, och det är klokt att använda en strategi som passar din spelstil. Att slumpmässigt satsa utan en plan kan vara riskabelt.
 6. Att inte känna till reglerna: Det är viktigt att förstå reglerna för Baccarat och satsningsalternativen. Att inte känna till spelets grunder kan leda till förvirring och felaktiga beslut.
 7. Att dricka alkohol medan man spelar: Att spela under påverkan av alkohol kan påverka ditt omdöme och leda till dåliga beslut. Håll dig nykter när du spelar Baccarat.

Avancerad Baccarat Strategi

Avancerad Baccarat strategi riktar sig främst till mer erfarna spelare som är bekanta med spelets grundläggande regler och satsningsalternativ. Dessa strategier involverar ofta en djupare analys av spelet och dess mönster.

Exempel på avancerad Baccarat strategi:

 1. Korträkning: Precis som i blackjack kan korträkning användas i Baccarat. Genom att följa vilka kort som har delats ut och vilka som återstår i skon kan spelaren få en uppfattning om sannolikheten för olika utfall. Korträkning i Baccarat är dock mer komplicerad än i blackjack och kräver avancerad matematik.
 2. Mönstergenkänning: Vissa spelare försöker identifiera mönster i tidigare resultat för att förutsäga framtida resultat. Till exempel kan de följa mönster som Banken eller Spelaren har haft tidigare och använda dessa observationer för att placera sina satsningar.
 3. Parlay-systemet: Detta är en positiv satsningsprogression där spelaren ökar sin insats efter varje vinst. Det är en aggressiv strategi som syftar till att maximera vinster under en vinstsekvens.
 4. Martingale-systemet: Martingale är en negativ progressionsstrategi där spelaren fördubblar sin insats efter varje förlust i hopp om att återhämta sig och göra vinst.
 5. Fibonacci-systemet: Detta är en sekvensbaserad satsningsstrategi som följer Fibonaccitalen. Spelaren ökar eller minskar sina insatser enligt sekvensen beroende på om de vinner eller förlorar.

Det är viktigt att komma ihåg att även avancerade Baccarat-strategier inte garanterar vinst. Spelet är fortfarande i grunden slumpmässigt, och ingen strategi kan eliminera husets fördel. Det är därför klokt att vara försiktig och ansvarsfull när du använder avancerade strategier och att aldrig satsa mer än du har råd att förlora.

Frågor och Svar om Baccarat Strategi

Den grundläggande strategin i Baccarat innebär att satsa på Banken eftersom det har en något lägre husfördel än Spelaren.

Vanliga satsningsstrategier inkluderar Martingale, Paroli, Fibonacci och Parlay-systemen.

Martingale är en negativ progressionsstrategi där spelaren dubblar sin insats efter varje förlust i syfte att återhämta sig vid nästa vinst.

Korträkning i Baccarat innebär att hålla koll på vilka kort som delats ut för att försöka förutsäga framtida resultat. Det är en avancerad strategi som kräver matematisk skicklighet.

Vanliga misstag inkluderar överdriven risktagning, att inte följa strategin konsekvent och att satsa mer än man har råd att förlora.

Nej, ingen strategi kan garantera vinst i Baccarat eftersom spelet är i grunden slumpmässigt. Strategier kan hjälpa till att hantera satsningar och risker, men huset har alltid en fördel.

Det tredje kortet i Baccarat delas ut enligt specifika regler och kan påverka resultatet i spelet. Syftet med det tredje kortet är att skapa en mer komplex strategi och öka spänningen i spelet genom att ge spelarna och dealern ytterligare beslutsfattande moment. Det tredje kortet distribueras enligt klart definierade regler baserat på totalpoängen för de två första korten, och det kan ändra utfallet av en omgång Baccarat.

För att spela baccarat är det viktigt att veta kortens värde:

 • Numrerade kort (2-9) har värdet som är tryckt på kortet. Till exempel är 4 värt 4 poäng.
 • Kort med bild (knekt, dam, kung) och tior har ett värde av 10 poäng var. Till exempel är en knekt värd 10 poäng.
 • Ess har ett speciellt värde i Baccarat. De kan vara värda 1 poäng eller 11 poäng, beroende på vad som gynnar handen mer. Om ett ess skulle överskrida 9 poäng i handen, räknas det som 1 poäng istället för 11 poäng.
Senaste recensionerna
Spelklubben
Ingen bonus
Besök
18+, Spela ansvarsfullt, stödlinjen, spelpaus - Regler & Villkor gäller
Quick Casino
100% upp till 2500 kr
Besök
18+, Spela ansvarsfullt, stödlinjen, spelpaus - Regler & Villkor gäller
Pop Casino
Få 500 kr
Vid omsättning av 10,000 kr
Besök
18+, Spela ansvarsfullt, stödlinjen, spelpaus - Regler & Villkor gäller
Kungaslottet Casino
20 000 kr
150 free spins
Besök
18+, Spela ansvarsfullt, stödlinjen, spelpaus - Regler & Villkor gäller
PlayToro
Ingen bonus
Besök
18+, Spela ansvarsfullt, stödlinjen, spelpaus - Regler & Villkor gäller