Bäst odds Sverige England

För det svenska herrlandslaget i fotboll är det utan tvekan den viktigaste matchen på 24 år där ett avancemang mot England imorgon (lördag) skulle ta oss till en semifinal i fotbolls-VM. Att vi redan befinner oss i kvartsfinal är såklart en riktig bragd och en skräll som få hade räknat med, inte minst spelbolagen.

Matchen mot England kommer bli ett av de mest spelade matcherna någonsin där spelbolagen tävlar om ett erbjuda bäst odds.

Vinnaren i den tävlingen är Unibet som inför varje match Sverige har spelat boostat oddsen rejält. Sveriges framgångar genom mästerskapet har såklart gjort att många spelare vunnit stort hos Unibet och kvartsfinalen kommer inte vara något undantag.

Unibet erbjuder hela 20 gånger pengarna på svensk vinst.

Där de även har en kampanj som ger 100 gånger pengarna på att Sverige plockar hem guldet. Visst, man behöver inte vara pessimist för att påstå att Sverige kommer få det svårt att vinna guld men att 100 gånger pengarna har bra spelvärde råder det inga tvivel om.

gula vaggen

Ett klipp som piggar upp

Unibet hade inför matchen mot Mexiko 10 gånger pengarna på svensk vinst med max bet på 500 kronor. Efter krossen med ofattbara 3-0 var det hundratals svenskar som fick se sina 500 bli till 5000. Frågan om de som vann de var lika upphetsade som den svenska kommentatorn är dock obesvarad.

Värt att påminna sig om är att Unibet kontinuerligt höjt de boostade oddsen där vi misstänker att oddsen, om vi skulle nå en semifinal kommer vara 50 gånger pengarna på svensk vinst över antingen Kroatien eller Ryssland. En semifinal som Sverige definitivt har chans att vinna.

Unibet
500% upp till 500kr
VM's Bästa Erbjudande!