Bäst odds Sverige-Italien

Nu gäller det, första playoff matchen mot Italien går av stapeln på hemmaplan klockan 20.45 svensk tid på Friends Arena. Hur det kommer gå är ovisst där spelbolagen har lägst odds på det favorittippade Italien där Italiens press raljerat över Sverige och bland annat kallat vårt landslag för Zlatans föräldralösa barn sedan den fruktade anfallaren lämnade.

Som alltid när Sverige spelar landskamp i fotboll rustar spelbolagen upp med kampanjer för att få spelarnas uppmärksamhet. Det bör tilläggas att det sällan bettas så mycket i Sverige som under landskamper. Vi har såklart gått igenom samtliga spelbolags erbjudanden för att kunna presentera den hetaste kampanjen som gäller ikväll.

Vinn en resa till VM i Ryssland

Sverige italienBoostade odds i all ära men vad kan vara mäktigare än att vinna en resa till Fotbolls VM i Ryssland 2018. Denna kampanj hittar man på det folkkära spelbolaget Nordicbet som känns som ett naturligt val att lira på då det vankas landskamp. Till att börja med kan du hämta hem två stycken live spel á 200 kronor styck. En per vardera Italien-match. Genom att casha hem deras bonus får du också en lottdragning där två paket till VM ligger i prispotten. Att vara med är busenkelt, gör enligt nedan:

1.Klicka dig in till Nordicbet och bli medlem.

2. Anmäl dig till kampanjen

3. Lägg ett spel för minst 200 kronor FÖRE matchstart som har minst 1,5 gånger pengarna i odds

4. Nu är du kvalificerad till ett gratis livespel värt 200 kronor att använda i samma match där du dessutom får en lott till dragningen av en resa till Ryssland där både flygbiljetter, matchbiljetter och hotell ingår för två personer.

För dig som inte är medlem hos Nordicbet sedan tidigare är detta ett grymt erbjudande eftersom det också går att kombinera med deras välkomsterbjudande där det finns 1000 kronor i en oddsbonus att hämta plus ytterligare 250 kronor riskfritt spel.

Nordicbet
100% upp till 1000kr
+250 kronor riskfritt spel