Bästa Odds på UFC, McGregor vs. Cerrone!

Nu är det inte många timmar kvar till det Irländske odjuret Connor McGregor gör comeback i UFC 426 octagonen. Vi är väl medvetna om att detta är en match som ingen UFC intresserad person kommer missa, och just därför har vi letat fram de bästa oddsen på fighten för dig.

Som ni kanske kan gissa är Connor McGregor storfavoriten och det är också flest personer som tror att han kommer ta hem vinsten. Med mindre än 48 timmar kvar ligger grundoddsen på 1.31 att McGregor vinner. Till våra läsare vill vi dela med oss att du som är ny spelare hos Unibet hittar riktigt boostade odds! Nya Spelare kan ta del av förhöjda och boostade odds på 15.00 att Connor McGregor vinner över cowboyen Donald Cerrone.

Villkor för 15.00 Boostade odds på UFC 426 McGregor vs. Cerrone:

  • Minsta insättning är 100 kronor
  • Maxvadet ligger på 50 kronor
  • 15.00 odds gäller endast för Nya Spelare
  • Maxvinsten är 750 kronor
  • Inget omsättningskrav på dina vinster

boostade odds ufc mcgregor casivo se

Hur får du bästa oddsen på UFC?

För att ta del av dessa boostade odds behöver du skapa ett nytt konot hos Unibet. Nedan ser du samtliga steg du behöver göra för att ta del av detta fantastiska UFC erbjudande.

  1. Öppna ett spelkonto genom att registrera dig hos Unibet
  2. Sätt in minst 100 kronor i ditt spelkonto
  3. Spela max 50 kronor på att McGregor för en maxvinst på 750 kronor
  4. Dina Odds kommer att boostas till 15.00
  5. Dina vinster betalas ut i cash, helt och hållet utan omsättningskrav.

Oavsett om du har tänkt att betta på McGregor eller inte så rekommenderar vi att du slår på och tittar på matchen om du har tid. Det är inte många fighters som är så underhållande att titta på som Connor McGregor! Ni vet att vi kommer vara bänkade framför TV:n.