Bertil Bingo

Bertil Bingo är en klenod bland svenska bingosidor och en av de mest omtyckta och spelade sidorna som finns i Sverige. Genom att vara en av de första bingosidorna på nätet har Bertil Bingo lång erfarenhet och vet hur man gör bingo så roligt som det bara går
Bertil Bingo logo
233% upp till 1000kr
Gratis Bingo Varje Dag

Bertil Bingo har inte gjort om så mycket på sin sida från det att den lanserades strax efter millennieskiftet. Sidan är fortfarande väldigt enkel att navigera på och andas verkligen bingo. Mer ska inte behövas än en trevlig bingohall och spännande spel. Något Bertil verkligen lyckats med är att visa vilka spel man bör spela på och vad som skiljer de olika spelen åt. På förstasidan har de även en personlig presentation av sina chattvärdar vilket gör att allting blir extra trovärdigt och personligt.

Bonus

Hos Bertil snålas det inte med bonusen där alla nya medlemmar kan ta del av en bonus på hela 233% på sin första insättning vilket innebär att man kan sätta in 300 kronor och spela som man hade 1000 kronor, snacka om valuta för pengarna.

Gratis Bingo

Hos Bertil kan man även spela gratis bingo varje dag mellan 16:30 och 17:00 där man kan vinna 100 kronor utan att man behöver sätta in pengar. Det enda man behöver göra för att kvalificera sig till gratis bingon behöver man ha gjort en insättning de senaste 30 dagarna där det som spelas är 3 rundor av variantbingo. Detta rekommenderas eftersom man får väldigt mycket speltid och vinstchanser för bara en insättning, hela trettio möjligheter att vinna eller över femton timmar gratis bingotid per månad.

Spel

På Bertil kan du spela variantbingo vilket består av flera olika dragningar där man får många vinstchanser i samma spel. Det påminner om 75 bollars bingo där det gäller att bli först med en rad, antingen horisontell, vågrätt eller diagonal. I variantbingon vinner man även pengar om man är först med att fylla den andra, tredje, fjärde eller femte raden. Den vanligaste variantbingon hos Bertil kallas Jättelätt800 som är det populäraste bingospelet på hela sidan. Förutom variantbingon finns det nio olika bingotyper att spela, alla är lätta att förstå och finns förklarade på förstasidan.

Vill du vinna mycket pengar rekommenderas Bertils helgbingo där man kan vinna 50000 kronor extra om man spelar på mellan fredag-söndag klockan 17:00-23:00. Under tiden finns det även en minijackpot på 1000 kronor man får som grädde på moset om man fyller sin sista rad inom 57 bollar.

Väntar du på att ett spela ska börja eller om du vill ha lite variation finns det en hel del minispel hos Bertil. Klassiska Pick n’ Click spel som kan vara riktigt underhållande.

Support

Det är något med bingosidor som gör dem mysiga och trevliga. Bertil.com är inget undantag där de är lyhörda till dina åsikter där de själva menar att ingen fråga är för stor eller för liten för att få ett svar. Du når gänget bakom Bertil på telefon varje dag mellan klockan tio på morgonen och midnatt där du kan välja mellan att maila dem, chatta eller ringa beroende på vad du föredrar. Självklart hanteras transaktioner på ett säkert sätt där Bertil.com inte under några omständigheter kommer ge ut dina uppgifter till en tredjepart.

Omdöme

Bertil är en av Sveriges största bingositer online där det finns flera spel, en rolig och social community och trevliga bingovärdar. Bonusen är den största bingobonusen man kan få där 233% är en riktigt bra start för nya medlemmar. Med flera bingospel får man bättre variation i spelandet då man dessutom kan spela flera typer av bingospel samtidigt. För den som vill ha ännu fler spel är det kul med de många småspelen vi rekommenderar varmt.

Bertil Bingo
233% upp till 1000kr
Gratis Bingo Varje Dag

Senaste nyheterna om Bertil Bingo