Betser – 150 kronor free bet

En svensk bettingsida som vi inte tycker får den uppmärksamhet den förtjänar är Betser. Spelbolaget har på ett finurligt sätt kommit på ett sätt att belöna dig för att antingen vara djärv eller smart. Belöningarna kallas balls and brains där du samlar balls för matcher med höga odds och brains då du sätter matcher med låga, kanske lite smartare odds.

Free bets hos Betser

betser free bet erbjudandeAtt samla Balls & Brains går snabbt där du ganska snabbt kommer kunna spendera dina poäng i deras egen webshop. Här hittar du ett bra urval av free bets för dig som gillar sport och free spins om du istället föredrar att spela casino. En riktig no-brainer är att du som medlem hos Betser bör betta på Australian Open. Lägger du ett bet på antingen herrarnas eller damernas final som går av stapeln 27:e respektive 28:e Januari 2018 så får du tillbaka pengarna om du har otur och förlorar. Helt riskfritt upp då du återbetalas med så mycket som 150 kronor. Vare sig man är insatt i tennis eller ej bör man tacka ja till det här erbjudandet, tennismatcher är ju ofta ganska jämna så allt att finns att vinna!

En bra sak att känna till är att om man är helt ny till Betser kan man även ta del av deras välkomsterbjudande som bjussar på en insättningsbonus på 100% och dessutom 50 free spins. Gillar du Betser (vilket du förmodligen kommer göra) så ta gärna en titt på Betser League där man kan tävla i betting mot andra medlemmar. Självklart finns det pengar att tjäna där vinnarna i respektive lika kan plocka hem extra tusenlappar, mängder av free bets och även mindre prissummor. För de riktigt stora pengarna gäller det att du klättrar i divisionerna. Efter varje säsong så flyttas ettan och tvåan upp i en ny division där det totalt finns nio stycken att klättra i.

Betser
100% upp till 1000kr
50 Free spins