Betta 100% krångelfritt hos SpeedyBet

För dig som gillar snabb betting finns SpeedyBet! Plattformen är brorsa till Speedy Casino där man här skapat en skräddarsydd arena för sport, odds och live betting. Man har samlat riktigt schyssta odds på världens alla aktuella matcher och ligor inom en stor kategori av sporter som helt klart lockar en bred målgrupp. Extra nice är att du alltid spelar via en pay-and-play-funktion, helt utan krav på registrering!

Sylvassa odds på aktuella matcher och ligor

Hos Speedy finns närmare 40 olika sporter att betta på; fotboll, ishockey, tennis och basket är de mest spelade kategorierna och dessutom kan du räkna med att hitta alla pågående matcher och ligor inom respektive sport. Du kan själv välja att lägga kuponger på klassiskt vis eller spela via livefunktionen som möjliggör live betting i realtid av bästa kvalité.

En stor fördel är att Speedy Bet känns betydligt mer trivsamt än de många större sportsbook. Här spelar du på en intimt och högfunktionell sajt som erbjuder precis lika bra odds som de världsledande namnen. Helheten håller en oerhört hög standard vilket gör att det kliar ordentligt i våra bettingfingrar!

Spela på odds helt utan krav på registrering

SpeedyBet har satsat stenhårt på att skapa en snabb och problemfri sajt. Här spelar du via ett effektivt no account koncept där du istället för att skapa ett konto, verifierar dig via mobilt bankID när du gör en insättning. På så sätt slipper du ödsla onödig tid på att fylla i oändliga registreringsformulär och kan istället direkt komma igång med betting.

Såhär går du tillväga för att spela kontofritt:

  • Gå till www.Speedybet.com
  • Välj en summa att sätta in
  • Verifiera dig via mobilt bankID
  • Din transaktion behandlas på minuten
  • Nu kan du ägna dig åt betting

Så vad väntar du på? Besök Speedybet för betting och live betting i toppklass!