Betta på Andra Chansen i Melodifestivalen! Bästa Oddsen på Mellon!

Nu börjar det dra ihop sig när det kommer till att kora vem det är som kommer att få sjunga för Sverige i den populära europeiska tävlingen”Eurovision Song Contest”.  Ikväll klockan 20:00 är det dags för de tävlanden som har lyckats ta sig till andra chansen att tävla om de åtråvärda sista finalplatserna. Nästa vecka den 7 Mars kl 20:00 gör samtliga finalister upp om första platsen i den stora finalen som hålls i Friends Arena i Stockholm.

Precis som vi förutspått förra veckan så gick Hanna ferm med sin låt ”Brave” direkt vidare till finalen följt av Victor Crone med ”Troubled Waters”. Vad gäller kvällens ”andra chansen” är ser oddsen lite jämnare ut. Nedan kan du se hur oddsen är fördelade just nu:

  • Anis don Demina med odds på: 1.30
  • Felix Sandman med odds på 1.35
  • Mendes ft Alvaro Estrel med odds på 1.75
  • Drängarna med odds på 1.95
  • Frida Öhrn med odds på 2.95
  • Ellen Benediktson & Simon Peyron med odds på 3.20

bäst odds melodifestivalen betta casivo se

Betta på din favorit i Melodifestivalen med de bästa oddsen

En storfavorit till att vinna årets Melodifestival  sett till nuvarande odds är; Dotter med låten ”Bullet Proof”. Men det är mycket som kan hända efter kvällens andra chans och det har hänt förut att vissa populära låtar hunnit bli uttjatade när det är dags till final, och att de inte placerar sig så bra som man kanske gissade i början på Melodifestivalen.

Andra artister som är med i finalen är: Anna Bergendahl, Hanna Ferm, The Mamas, Robin Bengtsson, Mariette, Victor Crone och Mohombi. Det är ju exempelvis inte någon som har missat hur svängiga Mohombis låtar är, där vi alla säkert har nynnat eller dansat med i hans tidigare hit ”Bumpy Ride”. Och som alla schlagerdyrkare vet så är det inte alltid bara själva låten som gör vinnaren. Här gäller det att hela akten levererar; låten, ljusen, scenkläderna, koreografin.