Betta på Mobilfestivalen 2020 – Melodifestivalen odds!

Följer du årets Melodifestival? Har du koll på alla artisterna, eller är du övertygad om att du vet vem som kommer vinna årets Melodifestival och få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2020? Ja, då kanske du också känner dig redo att slå vad om det och vinna lite pengar på din säkerhet?

Under åren har upplägget för Melodifestivalen ändrats. Just nu består tävlingen av fyra semifinaler, en andra chansen runda och en final där vinnaren avgörs.

bäst odds melodifestivalen betta casivo se

Vilka bidrag är favorit tippade?

Den första semifinalen hölls i Saab Arena i Linköping där  Robin Bengtsson och The Mamas gick direkt vidare till final. Den andra semifinalen hölls i Scandinavium i Göteborg där Dotter och Anna Bergendahl gick vidare till final. Den tredje semifinalen ägde rum i förra helgen där Mariette och Mohombi tog sig vidare till final och hör och häpna, Drängarna tog sig till andra chansen.

Nästa delfinal äger rum på lördag i Malmö Arena i Malmö där följande artister är med och tävlar: 

  • Frida Öhrn – ”We Are One”
  • William Stridh – ”Molnljus”
  • Nanne Grönvall – ”Carpool Kareoke”
  • Victor Crone – ”Troubled Waters”
  • Ellen Benediktson & Simon Peyron – ”Surface”
  • Jakob Karlberg – ”Om du tror att jag saknar dig”
  • Hanna Ferm –  ”Brave”

Vilka artister tror du tar hem de två åtråvärda finalplatsera, och vilka tror du tar sig till andra chansen? De bästa oddsen på Melodifestivalen hittar du just nu hos Unibet. Vi är dock lite besvikna på att det just nu inte går att betta på Melodifestivalen hos fler spelbolag måste vi säga.

Sett från oddsen för lördagens semifinal i Malmö, ser det ut som att Hanna Ferm är favorittippad där oddsen för hennes bidrag ligger på 1.15. Vill man betta på Nanne Grönvall eller William Stridh ligger oddsen för deras bidrag på 16.0.

Vi lovar att hålla er uppdaterade fram i tävlingen med nya spelbolag som dyker upp med bra odds på Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.