Betting på Karamba

Nu har vi stora nyheter för alla om gillar betting. Spelbolaget Karamba nämligen breddat sitt erbjudande från att bara erbjuda casino till att nu även inkludera betting. För att fira sin nya sportbok bjussar Karamba på 100 kronor gratis där allt man behöver göra är att sätta in en hundring för att spela för där minsta odds för att kunna omsätta den gratis hundralappen är att spela på en match som har minst 2,0 i odds. Utöver det så har Karamba byggt en bettingsektion som är lätt att navigera på där man enkelt kan se potentiella utbetalningar, antal spel och totalt odds i spelkupongen som följer dig längst sidan uppe i högra hörnet.

Boostade multiplar

boostade odds karambaAlla med erfarenhet av betting vet att de stora pengarna ligger i att sätta sina ackumulerade spel. På Karamba är detta något som uppmuntras med boostade vinster. För att få de extra pengarna gäller det att man lägger multiplarna innan matchstart där det krävs minst 4 matcher för en boost på 4%. Därefter ökar den procentuella matchningen för varje ny match du lägger till i din multipel. Max boost du kan få är hela 77% vilket är om du lyckas sätta en 15-ling med totalt femton matcher. Svårt men det kan såklart bli riktigt höga vinster eftersom en 15-ling i sig blir flera tusen kronor. Allt mellan fyra och femton matcher har olika mycket boost där som exempel för 25% boost för att ha rätt i en multipel med 9 matcher. För att det inte ska vara för lätt gäller det att minsta odds på matcherna i dina multiplar är 1,20 gånger pengarna.

En annan funktion som är mycket uppskattad på Karamba sport är deras cash out funktion som gör att du när som helst kan casha ut vinsterna från den match du har bettat på. Till skillnad från många andra bettingsidor så är marginalen för detta riktigt låg vilket gör att man med gott samvete kan plocka hem sina vinster.

Karamba
100 kronor gratis