Betting på Rizk

Äntligen har publikfavoriten och kioskvältaren Rizk öppnat upp för betting där de sedan bara någon vecka tar emot svenska spelare i deras sektion för odds.

Det som erbjuds är en fräsch och mobilanpassad sportbok där nya  spelare även kan glädja sig åt en rykande het betting bonus. Det som erbjuds är 100% matchning av den första insättningen upp till 1000 kronor. Inga konstigheter där även omsättningskravet är lågt.

Hämta betting bonusen

Har du hört talas om Rizk tidigare (vilket är högst troligt med tanke på hur mycket reklam de gör i TV) så har du kanske hört talas om deras egna spel, Wheel of Rizk.

Ett lyckohjul där man kan vinna allt ifrån free spins, till riktiga pengar och stora jackpots. Det roliga med Wheel of Rizk är att man alltid vinner något. Lite som vinst-varje-gång lotterierna man hittar på Liseberg och Gröna Lund. Självklart för även nya bettingspelare testa på hjulet efter att de blivit medlemmar.

 Överraskande bra sportbok

Bettingsektionen hos Rizk är ingenting annat än fenomenal. Vi tycker den känns modern och nyskapande där de vinner många pluspoäng främst för att den är ås otroligt enkel att använda.

Allt flyter på helt perfekt både på mobil och från dator där stora bilder visar vad som gäller för att underlätta navigationen.

Vare sig du är sugen på att betta på superettan eller på Champions League är allt mindre än två klick bort.

Rizk Betting 1 1024x82

Något som de satsat tungt på är live betting, speciellt för de som använder mobilen för att betta. Detta märks främst i den tydliga grafiken och det responsiva gränssnittet där till och med en halvblind kommer kunna lägga sina odds utan problem.

På Casivo verkligen älskar vi alla dessa nya bettingsidor eftersom de så tydligt driver utvecklingen framåt. Rizk är ett klockrent exempel på detta som med innovation och enkelhet lanserat en av de bästa bettingsidorna det här året!

Rizk Casino
100% upp till 1000kr
Superny sportsbook