Bingo bonusar på Unibet

Det är inte bara slots, bordsspel och videopoker som lockar spelsugna människor på nätet. Bingo har blivit allt mer populärt, något som de stora sajterna har uppmärksammat, så även Unibet. Därför har de idag en hel sajt dedikerad till olika sorters bingospel och naturligtvis erbjuder de en härlig bonus för nya spelare.

Testa bingo gratis

Oavsett om du tidigare har spelat bingo i någon annan form eller om du är en nybörjare kan det vara en fördel att prova på spelen innan du gör din insättning. Du kan registrera dig hos Unibet och prova gratis bingo som dessutom kan ge dig en vinst på upp till 100 kronor. Allt att vinna och inget att förlora alltså.

Ta del av en bonus

När du ska göra din första insättning hos Unibet kan du passa på att ta del av deras generösa insättningsbonus. Den ger dig 100 % matchning på en insättning upp till 250 kronor. Unibet har också en rad bingokampanjer igång där du exempelvis kan vinna free spins till casinot eller har chansen att dubbla dina bingovinster. Det finns olika kampanjer för varje dag i veckan och du kan lätt hålla koll på dem via fliken kampanjer.

En rolig upplevelse med vinstchanser

Unibet bingo satsar stort på att hålla sina spelare underhållna via såväl en hyfsad insättningsbonus som gratisrundor och dagliga kampanjer. Du väljer själv om du vill satsa på de större vinsterna eller om du vill spela bingo med lägre insatser. Du kommer att upptäcka att det finns flera olika bingospel att välja mellan. Det här är helt klart en av de bättre bingosajterna online idag.

Unibet
200% upp till 1000kr
eller 500% upp till 500kr