Bingo med Jackpottar

Visste du att du kan spela bingo online med jackpott? Ja, det är sant! Det finns faktiskt bingo på nätet som innehåller både fasta och progressiva jackpottar precis som det finns spelautomater med jackpottar. Ett av spelbolagen som erbjuder dig möjligheten att spela bingo på nätet med jackpott är bingo.com.

bingo.com jackpott bingo online casivo se

Vad är Bingo med Jackpott?

Att spela bingo med jackpott kan liknas vid att spela slots med jackpott. Vi tycker om att spela bingo med jackpott då det gör spelet mycket mer spännande och roligt. Bingospel med jackpott delar vi främst in  i två olika kategorier: bingo med progressiv jackpott och bingo med fast jackpott.

Bingo med progressiv jackpott hos bingo.com

De progressiva jackpottarna innebär att själva potten för jackpotten ökar med varje gång som någon gör en insättning eller tar del av bingospelet. Den progressiva jackpotten fortsätter således att växa fram till dess att någon vinner. De progressiva jackpottarna är således rörliga. På bingo.com finns det just nu bingospel med progressiva jackpottar som just nu ligger på över en miljon kronor.

Bingo med fast jackpott

Den andra typen av bingo med jackpott är bingospel med fasta jackpottar. Dessa jackpottar är förutbestämda av spelbolaget och det går att se hur höga de är innan du deltar i bingospelet. hos bingo.com finns det bingorum med fasta jackpottar på olika nivåer. Ju högre jackpotten är desto högre insättning krävs oftast för att delta i bingorummet.