Bingo och Quiz på samma gång!

Är du en av dem som gillar att både spela bingo online samt delta i olika frågesporter eller quizar? Då har vi den glada nyheten att meddela dig att det finns en plats här på nätet där du kan göra båda två sakerna samtidigt. Hos Paf.se kan du nämligen både både spela ditt favorit bingo samt vara med i en quiz.

paf.se quizbingo presentkort casivo se

Lars-Åkes Classic 75

Bingospelet där du kan kan delta i en Quiz samtidigt som du spelar Bingo heter Lars-Åke Classic. Det är alltså ett klassiskt 75 bollars bingo som går varje måndag mellan klockan 19:00 och 20:00. Vilket alltså innebär att du redan ikväll kan delta i Quizbingo!

Det hela går till på sådant vis att det i chatten ställs olika frågor av chattvärden, som du får chans att svara på. Den spelare som svarar rätt snabbast vinner 50 kronor för ett rätt svar. Alla spelare har en chans att vinna upp till 100 kronor i presentkort vardera. Efter att du har vunnit kommer ditt presentkort att skickas till dig antingen via SMS eller E-post. Svarar man fel så vinner man inget.

Hur det hela funkar:

  • Chattvärden ställer frågor i chatten
  • Den som svarar rätt först får 50 kronor i presentkort
  • Alla spelare kan vinna upp till 100 kronor i presentkort
  • Du väljer själv om du vill ha presentkortet via sms eller epost
  • Presentkortet skickas till din inom 3 dagar
  • Presentkortet kan användas i många olika butiker

Ett mycket roligt inslag tycker vi på Casivo, som faktiskt har testat quizbingo förut! Vi rekommenderar att du testar idag för detta kanske är det sista quizbingot hos Paf.se.