Bingo On The Beach 2019 hos Bingo.com

Är du sugen på att sola och bada i pina colada? Då passar Bingo.coms senaste kampanj dig som handen i handsken! Bingo on the beach 2019 går av stapeln i soliga Marbella i maj och nu har du chansen att säkra din biljett till årets festligaste bingo event genom att delta i turneringen som i skrivande stund pågår för fullt!

Vad är Bingo on the beach?

Bingo on the beach är ett live bingo event som anordnas av casinot varje år. Upplägget är enkelt och otroligt härligt! Du och andra bingofantaster samlas på stranden för att spela bingo (och kanske sänka en och annan god drink) tillsammans. I år äger evenemanget runt i Marbella, Spanien i början av Maj. En sån här chans får man bara en gång i livet!

bingo.com bingo on the beach banner casivo se

Hur gör man för att vinna biljetter?

Jo, kvalen pågår i 10 veckor, fram till den 11 mars. För att delta behöver du bara anmäla dig till turneringen samt spela på veckans utvalda bingospel. Det finns två vägar till vinst; genom att delta i bingo.com kvalturneringar eller genom att bli utsedd till vinnare i några av de tre specialkategorierna presenterade nedan.

Bästa chattkompis – priset delas ut till den bingokompis som är trevligast och bidrar till en skön stämning i chattrummen. Att vara snäll lönar sig!

Bästa motivering – den spelare som skickar in den bästa motiveringen till att just hen är värdig att bli skickad till Marbella, vinner en biljett.

Hederspriset – ett hederspris delas ut till den mest tillitsfulla spelaren som spelat på plattformen länge, eller kanske hjälp binog.com att bli bättre.

Du kan nominera och skicka din motivering till info@bingo.com.

Varje turnering korar två vinnare, dessa presenteras vid slutet av respektive turneringsvecka. De lyckliga vinnarna får två biljetter vardera till Bingo on the beach 2019 i Marbella!