Boostade odds på Bundesliga med välkomstbonus!

OBS! Detta erbjudande har utgått!

Äntligen är fotbollen tillbaka, och vi på Casivo kan inte beskriva hur mycket vi har längtat efter att få se härliga gröna fotbollsfält på TV igen.

Fotbollen är tillbaka redan nu på lördag i form av tyska Bundesliga. På toppen av den tyska tabellen hittar vi Bayern Munchen följt av Borussia Dortmund på andra plats. Hela 27 poäng skall delas ut och de flesta lagen har flera matcher kvar att spela.

Till helgen skall tre matcher spelas där matchen mellan Borussia Dortmund och FC Schalke ligger i högsta fokus. Inför denna match har spelbolaget Unibet tagit fram boostade odds för nya spelare som registrerar sig hos dem för att betta på matchen.

boostade odds bundesliga baner casivo unibet

Boostade odds på Borussia Dortmund

  • Unibet boostar oddsen att Dortmund vinner med x10
  • Maxsatsningen är 50 kronor
  • Din vinst delas ut i kontanter samt free bets

Klockan 15:30 på Lördag den 16/5 möter Borussia Dortmund laget FC Schalke 04.

Som vi nämnde ovan är Borussia Dortmund än så länge tvåa i tabellen och de är dessutom på jakt efter en nionde Bundesliga titel, som många experter tror är mycket möjligt. När det kommer till FC Schalke, så har det inte sett så bra ut för dem den senaste tiden. De har förlorat sju av sina åtta senaste matcher, så man kan bara hoppas att denna spelpaus har gett dem nya krafter.

Fortsatt bra odds och betting på UFC

Förra veckan tipsade vi också om att UFC är i full gång och att du kunde betta på din favorit till boostade odds hos Unibet. UFC är fortfarande i full gång med fler matcher på gång.

Redan inatt kan man se två matcher:
Chase Sherman vs. Ike Villanueva
Hunter Azure vs. Brian Kelleher.

Och i vanlig ordning hittar du som vill betta bra odds på UFC hos Unibet.