Boostade Odds på Elitloppet

OBS! Detta erbjudande har utgått!
Elitloppshelgen är runt hörnet och vi vet att många av våra läsare är på jakt efter de bästa oddsen för helgens finaltrav. Klockan 20:30 på söndag den 31:e maj drar loppen igång och redan 20:00 kan du slå på TV4 för att följa snacket.

De bästa av de bästa inom trav har samlats från fyra olika kontinenter och hela 18 länder. Det är 16 hästar som är med och intresset samt trycket för trav har aldrig varit högre. Dessutom är svenska storfavoriten Propulison tillbaka på Solvalla i helgen. Denna hingst är född i USA men ägs av ett svenskt stall. Sist vi såg Propulison i ett lopp var i Januari och vi kan informera er om att han tidigare har kommit tvåa i Elitloppen 2017 samt 2018.

trav tips betting tips boostade odds elitloppet casivo

Bästa betting tipsen och boostade odds för Elitloppet

Med tanke på att ATGs sajt har brakat ihop ett antal gånger i vår på grund av det höga trycket vill vi passa på att rekommendera Unibet för dina Elitlopps satsningar.

För söndagens elitlopp har Unibet dessutom valt att boosta oddsen för favoriten Propulison. För ett bet på att Propulsion hämnar på en top tre placering ger Unibet dig 10x boostade odds. Unibet har alltså boostat oddsen för Propulsion att hamna på första, andra eller tredje plats från 3.00 till 10.00. Max bet är satt till 50 kronor. Dessa odds är giltiga för nya spelare. Du måste själv välja de boostade oddsen när du placerar ett bet. Bettet måste läggas innan första heatet börjar klockan 17:20 på söndag.

  1. Registrera dig hos Unibet
  2. Gör en insättning på minst 50 kronor och välj boostade odds som din bonus
  3. Placera ett bet att Propulsion placerar sig i topp 3 i finalen!
  4. Din vinst betalas ut i kontanter samt free bets