Casivos Speltips Newcastle – Liverpool 30/12

OBS! Det här erbjudandet har utgått och gäller inte längre!

Vi går in i slutskedet av den tyngsta perioden av Premier League-säsongen. Samtliga lag har spelat match i princip varannan dag och vi tänker inte direkt sluta med våra speltips. Liverpool åker denna gången till St James Park för att försöka återställa ordningen med en seger efter det överraskande oavgjorda resultatet mot West Brom i helgen.

SPEEDY SPEL BONUS CASIVO SE BANNER

Liverpool är sugna på revansch

Liverpool som just nu toppar Premier League tog precis som vi alla räknade med, ledningen mot West Brom i helgen. Något vi inte räknade med var att West Brom stångade in en kvittering och lyckades hålla resultatet hela vägen tills slutsignalet ljöd. Efter matchen hördes en hel del kritik från Liverpool-håll att West Brom spelade dödande fotboll utan anfallare osv. Det känns som att Klopps mannar kommer att gå ut och visa var skåpet ska stå i denna matchen. De har ett betydligt bättre lag än Newcastle trots alla sina skador.

Newcastle ligger där dom hör hemma

Newcastle huserar för tillfället på fjortonde plats i ligan och det är väl ungefär där de hör hemma med den truppen de har. Det är tight både ovanför och under dom och en förlust/vinst kan betyda oerhört mycket. Det är inget snack om att Steve Bruce spelare kommer att slita stenhårt för att inte förlora mot Liverpool men det är inte i dessa matcherna deras säsong kommer att avgöras.

Dagens bettingtips

Liverpool kommer att gå ut hårt mot Newcastle. Ett tidigt ledningsmål känns inte alls långt borta så här på förhand och jag tror inte Newcastle kan hejda Liverpool.

  • Liverpool -1,5 till 1.89 på Speedyspel

Liverpool behöver bevisa att de kan knäcka ett lågt spelande försvar och nu har dom chansen. Att Liverpool vinner med två baljor känns givet.

Lycka till önskar vi på Casivo!