Dagens spel och betting tips från Casivo

I rådande tider har vi bestämt oss för att hjälpa våra läsare på traven genom att ta fram diverse bettingtips som vi tror att ni kommer tycka om.

Utbudet må vara begränsat men det är inte obefintligt, nedan har vi därför samlat bettingtips för diverse sporter med tävlingar som du kan hitta redan idag.

Dagens bettingtips från Casivo:

 • FOTBOLL

  Den vitryska ligan är fortfarande igång och redan ikväll kan du betta på matchen mellan Dinamo Brest och Brate Borisvo. För dig som gillar esport kan du även hitta ett flertal matcher inom FIFA Esports Liga Pro. Annars är tyska Bundesliga tillbaka redan på fredag med flera bra matcher att betta på hela helgen. Vi rekommenderar bland annat lördagens match mellan Bayern Munchen och Eintracht Frankfurt.

 • HUND & HÄST

  Det bjuds just nu på flertal hundkapplöpningar samt travlopp världen över.Bland annat i Australien, Sverige, Frankrike, Norge, Japan och USA. Vi vill passa på att tipsa om vårat svenska trav. Nästa lopp sker i form av Elitloppet 2020 den 31:maj kl 17:00.

 • ESPORT

  Utöver FIFA Esports Liga Pro kan du även hitta flera andra esportsligor med matcher inom CS:GO, Dota 2, Rainbow 6 och Starcraft 2. Är det någon sport som har växt mycket utöver travet det senaste så är det esporterna. Det kan dock krävas att du sätter dig in i sporterna om du vill betta på esport.

 • DART

  Pilkastningen är i full gång med tre ligor igång bland annat populära The Modus Icons of Darts. Utöver det är  Czech Darts Premier League igång samt Australia Darts ISO Challenge. Om du aldrig har sett dart förut, rekommenderar vi att du gör det idag. En väldigt underhållande sport med elitidrottare som inte ser ut som elitidrottare inom andra sporter.

Unibet betting obbs speltips casivo banner

Betta och live streama hos Unibet

Hos spelbolaget Unibet hittar du bra odds på samtliga sporter som vi har tipsat om ovan. Framförallt hittar du här väldigt bra odds på Bundesliga. Om du är ny spelare och som aldrig har haft ett spelkonto hos Unibet tidigare kan du också ta del av ett trevligt välkomsterbjudande i form av en bonus. Hos Unibet kan du själv välja en av tre bonusar som passar dig bäst. Där flera av bonusarna även går att använda på casinospel.