Dags för revansch för Malmö FF i Europa League!

Förra veckan spelades en riktigt bra match i Europa League mellan Malmö FF och Chelsea där Malmö FF dessvärre förlorade med 1 – 2 mot Chelsea på Svensk hemmaplan. Förra veckans match var trotts förlusten en riktigt bra match och atmosfären i Sverige var på topp.

Fastän engelsmännen vann var det inte en lätt match dem fick. Både första och andra målet sattes av Chelsea men det betyder inte att Malmö FF gav upp kampen. Det första målet sattes i första halvlek av Ross Barkley följt av ytterligare ett mål för Chelsea i andra halvlek men denna gång av Oliver Giroud. speedy bet chelsea malmo ff casivo se

Det blåvita målet

Det blev inga mål för svenska Malmö FF i första halvlek men i den 80:e minuten kom Malmö FF tillbaka med Anders Christiansen som satte ett mål för det blåvita laget.

Något som tyder på att det blir en riktigt bra revansch i morgondagens möte mellan lagen är att det inte heller har gått så bra för Chelsea i Premier League.

För er som är inbitna fotbollsfans så vet ni att Chelsea har mycket att spela för då de gjort en riktigt dålig insats det senaste, genom att förlora sina fyra sista matcher. Bland annat förra helgen då de spelade mot Machester City där de förlorade med 6-0.

Kommer Oscar Lewicki spela imorgon?

Du kommer höra många Malmö FF fans  argumentera för att det hade blivit fler Svenska mål om det var Oscar Lewicki som hade varit med från början istället för Arnor Traustason. Men en tidigare ljumskskada fick honom att sitta på bänken fram till andra halvlek mot Chelsea.

Vad vi vet är Oscar Lewickis ljumskar bättre och redo för revansch mot Chelsea.

Vi vet att många av våra läsare undrar var de kan betta på morgondagens revanschmatch och det kan ni egentligen göra på alla bettingsiter, bland annat kan ni spana in oddsen hos SpeedyBet där ni kan betta utan konto!