EM 2021 är på ingång. Är du med?

Äntligen är Europa Mästerskapen i fotboll på ingång! Det blev uppskjutet ett helt år och nu äntligen börjar vi känna av EM febern. Gör du också det? I år är det inte lätt att gissa vem som kommer ta hem mästerskapen för sitt land sett till oddsen. Det finns ett flertal lag som är favoriter och har spelat riktigt bra inför EM. Hur kommer det gå för Sverige tror ni, och vilket lag tror ni tar hem EM pokalen?

betway basta oddsen em 2021 med bonus casivo se

Hur kommer det gå för Sverige i EM 2021?

Den stora frågan som vi ställer oss är hur det kommer gå för Sverige i EM. Sverige är med och spelar i grupp E. Tillsammans med Spanien, Polen och Slovakien. Du kommer kunna se Sveriges samtliga matcher via antingen SVT eller TV4.

Tiderna du bör spara i kalendern är:

  • Måndag 14 juni, kl: 21.00 i Sevilla, Spanien – Sverige 
  • Fredag 18 juni, kl: 15.00 i Sankt Petersburg, Sverige – Slovakien
  • Onsdag 23 juni, kl: 18.00 i Sankt Petersburg, Sverige – Polen

För fullständigt spelschema rekommenderar vi att du spanar in vår EM 2021 sida.

Casivos speltips inför EM 2021

Innan du begär dig ut i EM dimman vill vi passa på att skicka med dig några tips på vad som kan hjälpa dig tippa rätt.

  • Läs på. Idag är det lättare än någonsin att få tillgång till information. Vi rekommenderar att du använder det och läser på inför matcherna vem som spelar, om någon nyckelspelare är skadad och liknande. Redan nu inför EM kan du förbereda dig genom att läsa på hur lagen och spelarna har presterat i EM kvalet exempelvis.
  • Se till historiken. Historiken kanske inte säger allt med den kan ge dig en bra indikation för hur bra ett lag har varit historiskt sätt. Har ett lag aldrig placerat sig på de högre positionerna i EM, så kanske det inte är så troligt att de kommer vinna i år heller.
  • Titta på oddsfördelningen. Oddsfördelningen är en bra indikator på vilket lag de flesta tror kommer ta hem EM pokalen.
  • Hur ser förutsättningarna ut? Endel lag har lyckats få riktigt magnifika förutsättningar i årets EM. England är ett exempel på det. Vilket kanske nulägets odds också skvallrar till. England kommer nämligen spela samtliga matcher på hemmaplan. Vilket innebär mindre resor för dem än för andra lag. Förutsättningarna och uppläggen ses självklart som något som kan påverkar hur det går för ett lag i EM.
  • Gå på känsla. Vi vet alla att det alltid brukar vara en eller ett par skrällar under EM 2021. Ibland måste man bara gå på magkänslan och betta på det man tror på.

Var kan du betta på EM 2021?

Du kommer nog kunna betta på EM 2021 från de flesta bettingsidorna. Vill du ha en fullständig lista över sajeter som kommer erbjuda bra odds inför betting så kan du gå in på vår fullständiga lista över betting sidor. Annars kan vi tipsa om: