Emojiplanet hos Mr Green

Emojis är verkligen på tapeten vare sig det gäller att sms, twitter, biofilmer eller casino är Emojis. Det nya spelet från NetEnt kommer släppas till allmänheten på torsdagen den 24:e augusti men för den som inte kan hålla sig går den att spela just nu, helt exklusivt hos Mr Green. Som en modern produktion av svenskägda NetEnt fungerar spelet självklart lika bra oavsett enhet du väljer. Faktum är att NetEnt själva påstår att detta är deras största mobilsatsning någonsin där temat som i grunden är mobilt passar riktigt bra.

Att Emojis passar bra ihop med slots råder det ingen tvekan om. NetEnt menar att de sprider glädje, gör sig bra i mobilen och att de charmiga små emojisarna lätt kan få spelarna att dra på smilbanden.

Massvis med tävlingar

Emojiplanet mr greenSom om det inte vore nog med exklusivitet på ett av årets hetaste spel så har även Mr Green gjort en kampanj där man kan vinna en resa för två inklusive fickpengar och boende på hotell till emojisarnas hemstad Tokyo. Reglerna är superenkla. Den spelare som spelat mest på Emojiplanet vinner, svårare än så behöver det inte vara. Resan till Tokyo är dock bara en av många olika tävlingar som pågår under den exklusiva perioden som Mr Green är ensamma om att erbjuda Emojiplanet. Som exempel hålls 30 minuter långa turneringar där Mr Green dubblar vinstpengarna för alla spelare. Som om inte detta vore nog finns det även tunga free spins race där ett exempel på en tävling är att Mr Green delar ut 900 free spins i timmen, 10 var till de spelare som vunnit mest på Emojiplanet under just den timmen.

Har du ett konto på Mr Green så rekommenderar vi varmt att hålla koll på vilka tävlingar som gäller eftersom det bjuds på så extremt mycket gosaker för tillfället. Har du inte ett konto redan så rekommenderar vi dig att skaffa ett!

 

Mr Green
100% upp till 1000kr
200 Free Spins