En Ny Vecka Med Premier League!

Ligorna har startat och den som älskar fotboll kan hitta mycket att titta och betta på. Veckan inleds med kvällens match klockan 21:00 mellan Wolves och Manchester United.

Sen får vi vänta till fredag för att se nästa Premier Leaguematch i Omgång 3 mellan Aston Villa och Everton följt av hela nio matcher under helgen! Så som älskar fortboll kommer inte ha tråkigt i helgen. Och för er som planerar att titta på Premier League hemifrån är det bara att bunkra upp med favorit snacksen inför helgen.

Men var hittar man då de bästa oddsen för Premier League kan man fråga sig?

coolbet betting och casino bonus bäst odds casivo se

Bästa oddsen för Premier League

När det kommer till att hitta de bästa oddsen inom fotboll kan man enklast använda sig av oddsjämförare eller själv kolla upp oddsen på de matcher man funderar att betta på, på sina favorit sajter.

Ett spelbolag som alltid har övervägande bra odds enligt vår mening är Coolbet. Här kan du både betta på singelmatcher, kombospel eller hela system.

En anledning till att Coolbet har så bra odds är att deras budgeterade marginal är lägre än andra spelbolag, men även att deras återbetalningsprocent är högre. Och dessutom finns nu en grym välkomstbonus att hämta för alla sportintresserade, där Coolbet matcher din bonus med 100%.

Sportbonus hos Coolbet

  • Gör en insättning på 500 kronor
  • Spela med 1 000 kronor
  • När du använder koden: ODDS2019

Utöver en sportbonus får du som sätter in minst 100 kronor också 50 free spins att snurra för på spelautomaten Starburst!

Live Odds hos Coolbet

Om du gillar lite extra spänning och baserar dina beslut på händelser som sker i realtid så är livebetting någonting för dig. Hos Coolbet kan du välja att lägga ditt bett innan en match börjar men du kan också live betta.

Det är inte bara på fotboll som du kan live betta hos Coolbet utan även många andra sporter så som: ishockey, tennis, basket, badminton och flera andra.