Få en gratis fotboll

Comeon är spelbolaget som har en historia av att bjuda på det där lilla extra. Det senaste året har vi sett Comeon dela ut pizzor, lösviktsgodis med mera och vad passar inte bättre inför VM än att de bjuder på en VM-fotboll värde 249 kronor. Allt du behöver göra är en insättning på 500 kronor, då får du förutom att se din insättning bli tredubblar även en VM-boll skickad till ditt närmsta utlämningsställe. Att få en bonus på 200% är nog bra i sig där vi även vill påminna om att Comeon delar ut gratis free spins redan på registrering, helt utan något krav på insättning. För dig som vill ha en tyngre bonus finns även det alternativet. Som ny kund får du nämligen välja vilken storlek du vill ha på bonusen. Istället för att nöja dig med att sätta in 500 kronor och spela för 1500 kan du välja att göra en insättning på 1500 kronor och spela för 3000 kronor, självklart ingår en fotboll även om du väljer denna bonusen.

Comeon Free bet club

Förutom en bra välkomstbonus och en fotboll att latja med finns något som kallas Free bet Club hos Comeon. Totalt finns det 500 kronor i gratis betting att hämta hem där du kvalificerar dig genom att anmäla dig och sedan spela multiplar till ett minimum odds av två gånger pengarna. Desto fler spel du lägger desto mer gratis spel (free bets) kommer du att få. Andra goodies som finns att hämta på Comeon är att de delar ut extra pengar varje torsdag på deras Blackjack bord. Här är det turen som avgör där det finns ett ”tur-kort” med i leken och sitter du vid bordet där dealern drar det kortet så får alla spelare runt bordet 200 kronor var att spela för.

Med gratis fotbollar, många gratis spel och extra pengar att hämta råder det inga tvivel om att Comeon kommer vara ett av spelbolagen att räkna med inför VM. Vår rekommendation är att bli medlem så snabbt som möjligt!

Comeon
Sätt in 100kr - Spela för 500kr
10 Gratis Snurr