Följer du Zlatans framfart i Milan?

38 år gammal och fortfarande aktiv inom elitfotbollen! Det är inte många spelare som har hållit igång lika länge som Zlatan har inom elitfotbollen. Under helgens match var det dags för hans A.C. Milan att möta Inter Milan i det klassiska Milanoderbyt. Där allt såg ut som att Milan skulle vinna ända till det inte gjorde det. Alla som såg matchen hejade på Zlatan och hans Milan, där Zlatan själv gjorde ett mål och en assist redan i första halvlek.

Det ingen anade under Milanoderbyts första halvlek skulle hända i andra halvlek hände. Inter tog över och vände matchen till allas förvåning. Under andra halvlek lyckades de pricka in hela fyra mål. Matchens chockartade utveckling har gjort det ännu mer spännande att följa Zlatans framfart i Italien.

juventus vs milan speltips derby casivo se

Bettar du på Zlatan och Milan ikväll?

Redan ikväll klockan 20:45 kan du se Milan spela igen på San Siro stadion, där de möter ett annat storfavoritlag, nämligen Juventus. Hur detta kommer gå tåls att spekuleras. Har Milan återhämtat sig efter söndagens förlust mot Inter och är de redo att ta fighten mot Juventus tro? En sak är säker och det är att vad som helst kan hända inom fotboll. Just nu ligger Juventus och Inter på en delad första plats i Italiens Serie A.

  • Tror du Zlatan sätter något mål?
  • Eller är Pijanic med och påverkar spelet på något viss?
  • Kanske blir det Ronaldo som kan kallas för matchens skyttekung?
  • Vet du med säkerhet att storrivalerna Juventus F.C.  kommer vinna?
  • Blir det någon straff eller rött kort?

Är du en av dem som tror dig kunna förutspå kvällens match, kan du alltid klicka dig vidare till MrGreen för riktigt spännande live betting och bra odds. För dig som går på nuvarande statistik är det säkrast att lägga dina pengar på Juventus. Men vem gillar inte att hålla på underdogs?