Frågesport hos bertil.com

Varje dag mellan klockan 17-23 har du chansen att vara social med Bertils chattvärdar Malkolm, Rebecca, Benjamin och Felix. Det är ett gäng som inte bara är vansinnigt trevliga men som också spexar till det med en hel del lekar där man dessutom kan vinna extra pengar. Chattvärdarna håller nämligen en del spännande lekar, däribland frågesport där man kan tjäna hundralappar om man är snabb med svaren.

En frågesport som hålls på helgen kallas för Juvelen. Det går till som så att någon av chattvärdarna ropar ut att det snart är dags för Juvel-tävling. Då gäller det att köpa brickor så snabbt som möjligt så man har en chans att vara med. I spelet kommer det ställas en fråga där det gäller att vara lika snabb i huvudet som på fingrarna. Inga ledtrådar ges där den som är snabbast med att svara rätt belönas med hela 400 kronor i bonus.

En annan rolig tävling som chattvärdarna arrangerar är baklängesord. Här gäller det återigen att vara snabb på att skriva, helst samtidigt som man tänker. Varje gång en chattvärd ropar ut ”baklängesord” gäller det att vara snabbast att stava det rätt baklänges, något som oftare är svårare än vad man kan tro!

Bertil Bingo
233% upp till 1000kr
Gratis Bingo Varje Dag