Gratis Bet Holland-Sverige

Idag gäller det när Sverige möter Holland på bortaplan i Amsterdam. Det mest troliga scenariot är att Sverige tar sig vidare till playoff. Detta på grund av Sveriges totala kross i målkalaset som var då Sverige vann över Luxemburg med 8-0. Detta i kombination med ett synnerligen mediokert VM-kval av Holland så har Sverige marginal att förlora med sex mål ikväll och ändå ta sig till Playoff där det oseedade Sverige mest troligt kommer möta Danmark, Italien, Kroatien eller Portugal. Onekligen tufft motstånd där det är bäddat för riktiga rysare.

gratis bet NordicbetDet måste dock nämnas att det fortfarande finns möjlighet för Sverige att ta sig vidare direkt till VM. Det som krävs för ett sådant scenario är att Frankrike som möter Vitryssland samtidigt som Sverige spelar tappar poäng och att Sverige vinner över Holland. Detta bör inte vara helt omöjligt med tanke på att den första matchen mellan Vitryssland och Frankrike slutade 0-0 i september.

Betta gratis hos Nordicbet

Hur matchen ikväll kommer sluta är oklart, däremot finns det pengar att tjäna eftersom man kan betta på Sveriges matcher helt riskfritt hos Nordicbet. Allt du behöver göra är följande:

  1. Registrera konto hos Nordicbet och gör en insättning
  2. Lägg ett spel på minst 200 spänn före matchstart
  3. Du får ett gratis livebet värt 200 kronor att spela live under Sveriges match

Vinner du på ditt livespel får du behålla allt du vinner där omsättningskravet är satt till extremt låga tre gånger pengarna ihop med randvillkoret att minsta odds på ditt spel ska vara 1,5 gånger pengarna. Något som är riktigt grymt är att ditt gratisbet går att kombinera med Nordicbets välkomsterbjudande för nya kunder så har du inte blivit medlem än så passa på att bli det idag. Då kan du hämta hem en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor, ett riskfritt spel på 250 kronor att använda när som helst och 200 kronor gratis livespel på Sveriges VM-kval match mot Holland.

 

Nordicbet
100% upp till 1000kr
+250 kronor riskfritt spel