Helgboost på odds i mobilen hos Betsson

Missa inte veckans höjdpunkt hos Betsson! Spelbolaget ger dig här möjlighet att spela extra lönsamt på odds i mobilen. I den återkommande kampanjen helgboost presenteras varje vecka en utvald match på vilken du kan spela med ett boostat spel. Anmäl dig till kampanjen och maxa dina bet i helgen!

Boosta odds på veckans utvalda match

Hos Betsson kan du varje vecka ta del av extra bra odds när du spelar i mobilen. Vi på redaktionen ser det lite som helgens höjdpunkt! Upplägget är superenkelt; Betsson höjer oddset på ett av lagen i den match som valts ut. Det betyder att du kan vinna extra mycket på utvalda matcher, varje helg! Det boostade oddset kan vara på allt från svensk fotboll, Hockeyallsvenskan, Champions League, Bundesliga eller annan stor liga. Veckans match presenteras på Betsson kampanjsida under rubriken Boostat Odds. In och kika för att se vad som gäller vecka för vecka! För att vara en del av kampanjen krävs att du anmäler dig.

Helgboost på odds betsson betting casivo se nyhet

Så anmäler du dig till Betsson helgboost:

  • Gå till Betssons kampanjsida och anmäl dig för att ta del av det boostade oddset som varje vecka presenteras. Du behöver bara anmäla dig en gång!
  • Gå vidare till den utvalda matchen och lägg ditt bet för att ta del av boosten. Notera att det gamla oddsen måste vara överstruket för att boosten ska vara aktiverad.
  • Om ditt spel vinner får du din boostade vinst utbetald till ditt konto inom kort, helt utan omsättningskrav!

Sportbonus till alla nya spelare

För att ta del av sport och odds hos Betsson krävs att du är registrerad som spelare. Om du ännu inte har ett aktivt konto är det hög tid att signa upp. Ett konto registreras enkelt via mobilt bankID där processen går på ett par minuter. Extra härligt är att en snygg sportbonus väntar på alla nykomlingar! Du får 100% sportbonus på upp till 1000 kronor i samband med att du gör din första insättning. Bonusen får användas på samtliga odds under sportsektionen där omsättningskravet ligger på låga x8.