Helgens bästa spel från La Liga

Helgens hetaste möte hämtas från Spanien och Madrid där Atletico Madrid hälsar Barcelona välkomna till Wanda Metropolitano. Hemmalaget hoppas bryta en tre år lång trend utan seger mot Katalanerna, men med Lionel Messi i storform är bortalaget favoriter till segern med oddset 2.65. Spela på matchen hos SpeedyBet och ta del av ett generöst välkomsterbjudande om 2000 kronor!

Inte sedan 2016 har Atletico Madrid lyckats med bedriften att besegra de regerande ligamästarna Barcelona. Åtta möten har hunnits med sedan dess i vilka Barcelona stått som segrare i hälften. Atletico Madrid är som alltid starka på hemmaplan men har inte nått upp till de förväntningar som fanns på laget inför säsongen. För tillfället parkerar laget på en 4:e-plats i ligan och det är främst på grund av en uppsjö oavgjorda matcher som man inte finns att hitta i den absoluta toppen.

Barcelona kommer till söndagens möte med en glödhet Lionel Messi som firade 700 matcher för Barca i veckan med att göra ett mål och två assist. Argentinaren bär detta Barcelona även när spelet inte imponerar och det ska inte hållas som omöjligt att han avgör söndagens match på egen hand.

speedy bet bästa oddsen i la ligua barcelona casivo se

Därför ska du spela hos SpeedyBet:

  • SpeedyBet garanterar blixtsnabba insättningar och uttag, inga konstigheter! Ett spelbolag för dig som vill komma igång snabbt och slippa strulet med registrering.
  • Höga odds på mängder av marknader dagligen. Oavsett vilken sport som intresserar dig kan du alltid spela på den hos SpeedyBet.
  • En välkomstbonus som få kan mäta sig med där du får upp till 2000 kronor extra att spela för efter din första insättning.

Spela Barcelona att vinna till fint odds

Oddset på bortaseger hos SpeedyBet finns att hitta till fina 2.65, ett odds vi sällan erbjuds när Barcelona spelar. Lionel Messi och co har tillräckligt med kvalitet för att plocka åt sig alla tre poäng mot ett Atletico Madrid som inte hittat formen hittills under denna säsong. Med tanke på hur det såg ut i veckans Champions League för de båda lagen ska Barcelona ses som rättfärdiga favoriter i helgens möte. Oddset 2.65 gör spelet på Barcelona till helgens bästa spel och vi spelar det hos SpeedyBet där man erbjuder upp till 2000 kronor bonus på första insättningen.