Helgens speltips från Paf med höga odds!

Flera fina matcher att se fram emot från helgens Premier League-omgång med lördagens kvällsmatch mellan Tottenham och Liverpool som självklar höjdpunkt. En seger på de fem senaste matcherna för Tottenham är ett facit som står sig dåligt mot motståndarna Liverpool och deras 37 matcher långa obesegrade svit – missa inte matchen klockan 18:30 på lördag! Helgens speltips hämtas från Dean Court och mötet mellan Bournemouth och Watford där Paf erbjuder hela två gånger insatsen på bortalaget, insatsen tillbaka vid oavgjort.

premier league paf betting casivo se

Watford – Höstens besvikelse

Att Watford skulle parkera längst ner i tabellen under större delen av hösten var det inte många som såg framför sig. Den dåliga starten i kombination med en tränarkarusell vi sällan ser där man bytte tränare två gånger under en period av tre månader bidrog till en katastrofal första halva av säsongen. Nu verkar Nigel Pearson ha fått ordning på sakerna, om än tillfälligt, och laget ser mer och mer ut som det lag man kunde förvänta sig med kvalitetsspelare som Gerard Deulofeu och Abdoulaye Doucouré.

Fyra raka matcher i Premier League har man utan förlust och då har man även hunnit med att vinna över både Manchester United och Wolverhampton. Det finns både rutin och spets i truppen och inför säsongen tippades Watford av många som ett av lagen att hamna närmast bakom de förväntade topplagen.

Därför ska du spela hos Paf:

  • Du får 100 kronor att spela för när du gör din första insättning
  • Paf erbjuder ett stort utbud av odds på världens alla sporter och ligor
  • Du kan självklart även välja att spela live på matcherna för att komma ännu närmare spänningen

Skadeskjutet Bournemouth får det svårt

Ser läget ljusare ut än på länge hos Watford kan detsamma inte sägas om Bournemouth som är inne i en riktigt jobbig period. Skadelistan sträcker sig lång med flera viktiga pjäser borta såsom Nathan Aké och Joshua King. Senaste vinsten kom för fem omgångar sedan när man bärgade en överraskande seger borta mot Chelsea men utöver den triumfen har trepoängarna lyst med sin frånvaro för Eddie Howe och hans gäng.

Watford kommer till matchen med vind i seglen mot ett Bournemouth som för tillfället står och faller utan några av sina nyckelspelare. Oddsen inför matchen stakar ut hemmalaget som favoriter, en analys som inte godtas. Helgens spel från Premier League blir således Watford, pengarna tillbaka vid oavgjort, till fina 2 gånger insatsen hos Paf!