Helgens Speltips från Premier League

Vi hälsar helgen välkommen och ser fram emot ett fullspäckat spelschema från de engelska öarna och Premier League. Matcher under lördag, söndag och måndag ger oss en tydlig agenda även för denna helg. Det är framförallt under söndagen som vi har ett riktigt höjdarmöte att se fram emot när Liverpool tar emot Tottenham hemma på Anfield.

Stormatcherna avlöser varandra

Förra helgen fick vi uppleva ett något överraskande resultat på Old Trafford i matchen mellan Manchester United och Liverpool. Till helgen är det dags för nästa batalj och än en gång är det Liverpool som står i fokus när man nu hälsar Tottenham välkomna. Tottenham som öppnat säsongen svajigt minst sagt kommer till Anfield med en stärkande seger i ryggen från veckans Champions League-spel. Skadeläget ser ljust ut för de båda lagen och vi kan räkna med starkast möjliga lag på banan.

helgens speltips premier league everton brighton mr green

Mr Green – En mästare på Premier League

Vill du maximera upplevelsen kring Premier League-omgångarna gör du helt rätt i att hänga hos Mr Green, ett spelbolag som delar passionen för betting i allmänhet och fotboll i synnerhet. Just nu kan alla nya spelare ta del av en unik välkomstbonus som sätter extra guldkant på helgens spelande. Registrera ett konto och genomför en insättning på 1000 kronor och du kommer få ytterligare 1000 kronor att spela för!

  • Mr Green ger alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor, perfekt att nyttja för den kommande Premier League-omgången!
  • Ett otroligt snyggt spelbolag där du enkelt hittar det du söker bland flera tusentals oddsmarknader.
  • Mr Green erbjuder livebetting på otaliga matcher dagligen, självklart även på helgens matcher ifrån den engelska fotbollen.
  • Ta del av statistik kring alla engelska toppmatcher hos Mr Green som hjälper dig att grunda dina spel på ett bra sätt.

Helgens speltips

Helgens finaste speldrag hittar vi på den engelska sydkusten där Brighton Hove & Albions tar emot ett annat Liverpool-lag, Everton. Everton har varit rejält under isen inledningsvis av säsongen och kommer få bekänna färg när man nu går upp emot Graham Potters Brighton, ett lag som tvärtemot Everton har imponerat. Trots hemmaplansfördel och en inledning på säsongen som lovar betydligt mer än gästernas får vi över två gånger pengarna på Brightonseger Draw no bet, vilket innebär insatsen tillbaka vid oavgjort.