Liverpool – Man City hos No Account Bet

En vecka full av Champions League, Europa League och som avslutas med en match mellan Liverpool och Manchester City i Premier League – Ja ibland får man nypa sig i armen. Säsongens mest efterlängtade match från de brittiska öarna ligger framför oss när tre säsongsavgörande poäng står på spel.

Spetsa tillställningen genom att spela på matchen hos No Account Bet, bolaget med höga odds och inga krav på registrering!

En helg fullspäckad av stormatcher

Det är inte bara i England som det vankas stormatcher, även i Italien går två giganter upp emot varandra när Juventus hälsar Milan välkomna. Även om det kanske främst i Milans fall handlar om en före detta gigant så är matchen något att hålla ett extra öga på. Fokus i helgen kommer dock utan tvekan att riktas mot Liverpool och Anfield där de senaste årens antagonister ställs mot varandra. Manchester City har inte vunnit på Anfield sedan 2003 och även om mycket ändrat sig sedan dess är det ändå med ett visst psykologiskt övertag som hemmalaget går in till söndagens match.

Liverpool kommer till spel med en i stort sett skadefri trupp, bortsett Joel Matip och ett par långtidsskador sedan tidigare. Mané, Salah och Firmino förväntas alla starta vilket säkerligen fått Pep Guardiola att ligga sömnlös under veckan. Bortalaget saknar en del pjäser i backlinjen, speldirigenten David Silva och sedan Champions League-matchen i onsdags även målvakten Ederson. Med ovan nämnda faktorer i beaktning, en hemmaplansfördel och en möjlighet att dryga ut ligaledningen till 9 poäng så ska Liverpool ses som favoriter i helgens möte. Spela hemmaseger till fint odds hos No Account Bet och slå dig ner i soffan för att bevittna en riktig holmgång.

Därför ska du spela hos No Account Bet

  • Ett spelbolag som inte kräver någon registrering, du kan sätta igång och spela med en gång efter att du genomfört din första insättning
  • No Account Bet erbjuder ett stort urval av odds på flera hundra matcher dagligen
  • Du erbjuds snabba uttag hos No Account Bet vilket gör att du kan ha dina vinster på kontot utan att behöva ta hänsyn till någon lång behandlingstid