Maxade bingorum och dagliga erbjudanden hos Aha Bingo

Gillar du bingospel kommer du garanterat falla pladask för Aha Bingo! Här finns ett imponerande antal bingorum att välja mellan; vad sägs om Bingomix, Maxitrippeln och Aharummet? Missa inte heller dagliga bingoerbjudanden och de ständigt växande jackpottarna som är ordentligt belönande!

Dagliga förmåner i Aha´s bingokampanjer

Aha Bingo har satsat kanonstort på lönsamma erbjudanden, det råder det minsann ingen tvekan om! Varje vecka presenteras ett unikt kampanjschema där aktuella erbjudanden flaggas. Aktiviteterna varierar från vecka till vecka, men det finns alltid tre stående kampanjer. Varje dag finns något härligt att ta del av!

Stående bingokampanjer – varje dag

Kl. 12-13: Lunchlådan

(Spelas i ahaRummet)

Alla spelare som vinner på rad 1 får välja en lunchlåda. De olika lådorna innehåller olika priser där de allra bästa innehåller stora VIP-poäng.

aha bingo dagliga formaner casivo se

Kl. 18:30-19:30: VIP-timmen

(Spelas i MaxiTrippeln)

VIP-timmen hos Aha Bingo är mycket poppis! För varje radvinst du tar hem under VIP-timmen så får du 200 VIP-poäng som du kan använda i ahaShoppen.

Kl. 19:30: Skattjakten

(Spelas i MaxiTrippeln)

Skattjakten spelas i tre olika spel där den stora skatten göms under en av raderna i spelen. Alla som får en radvinst får ett hemligt pris!

AhaBingo lägger upp schemat för kommande veckas unika kampanjer varje söndag kl. 22, kom ihåg att spana in för att maxa ditt bingospelande!

1000 kronor extra på din första insättning

Är du bingofantast och inte redan en del av Aha Bingo borde du genast öppna ett spelkonto! Alla nya spelare tilldelas en välkomstbonus som ger 100% bonus på din första insättning. Du får alltså dubbelt så mycket att spela för! Vi vill verkligen slå ett slag för bingorummen som håller en helt otrolig klass. Extra kul är att möjligheten till interaktion med dina medspelare är god. Du kan i forum snacka om allt mellan himmel och jord tillsammans med dina nyfunna bingokompisar – superkul!