Mayweather McGregor bästa odds

Få sportevent i världen har nog fått så mycket uppmärksamhet som morgondagens match mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor vilket förutom en kamp mellan två personer är en match mellan MMA/UFC som sport och boxningsvärlden. Matchen som går av stapeln i Las Vegas klockan 5:00 på morgonen svensk tid kommer ses av miljontals människor världen över och har kallats ”The Money Fight” spås generera nära sex miljarder kronor i TV-licsenser, pay per views, biljetter och liknande. Detta exklusive hur mycket pengar det kommer bettas för där spelbolagen kommer favoriserar boxaren Floyd Mayweather.

mcgregorEtt av de svenska spelbolag som satsat mest på MMA/UFC under årens lopp är Unibet som till och med sponsrar vår alldeles egna Mauler (Alexander Gustafsson). Därför är det en självklarhet att betting på matchen bör ske hos Unibet där oddsen är ruggigt bra.

I skrivande stund så erbjuder Unibet 1.22 gånger pengarna på Mayweather och 5.00 gånger pengarna på McGregor där oddsen för oavgjort, vilket många bedömare anser vara osannolikt är 51 gånger insatsen. Till skillnad från många andra spelbolag kan du hos Unibet dessutom betta på hur matchen kommer avslutas. Här kan du vinna pengar på att ha rätt i hur många ronder matchen kommer gå, hur den kommer avslutas (diskning, knock out, poäng, teknisk knockout etc).

Hur du tror matchen kommer sluta är upp till dig att spekulera i där Unibet även rekommenderas av fler anledningar än oddsen där ett tungt argument är bonusen. Som ny kund på Unibet kan du lägga beslag på en bonus som innebär att man kan sätta in 100 kronor och spela för 600 kronor. En bonus på 500% där omsättningskravet för sport är lågt, endast åtta gånger pengarna vilket innebär att nästan vem som helst kommer ha lätt att konvertera en del eller allt av bonuspengarna.

Så vad väntar du på? Se till att bli medlem på Unibet och casha hem redan nu!

Unibet
500% upp till 500kr
VM's Bästa Erbjudande!