Miami Dice lottar ut resa!

Miami Dice är ett casino som många svenskar har fått upp ögonen för och med tanke på deras bonus kanske det inte är så konstigt! Här bjuds det nämligen på en bonus som de flesta andra spelbolag har svårt att matcha då alla nya spelare kan klicka hem en bonus som innebär 35,000 kronor i bonus + 200 free spins till ett bra omsättningskrav och hög procentuell matchning av insättningsbonusarna där man dessutom för mest bonus på den första insättningen. Allt presenteras enligt nedan:

  • 200% upp till 25000 kronor + 50 free spins på första insättningen
  • 50% upp till 5000 kronor + 50 free spins på andra insättningen
  • 75% upp till 5000 kronor + 50 free spins på tredje insättningen

Det råder alltså inga tvivel om att första insättningen vilket i praktiken innebär en tredubbling av pengarna man sätter in. Förutom det finns det även roliga tävlingar att delta i då man väl har blivit kund på Miami Dice. Bland annat kan man vinna en tävling till Miami på lyxhotell dit man får ta med sig 4 kompisar. Observera att denna tävling hålls varje månad vilket innebär att sannolikheten att vinna är hyfsat stor!

För att delta behöver man egentligen bara spela på som vanligt där man i takt med sina insättningar samlar på sig poäng till utlottningen av priset som kan ta dig och kompisgänget eller familjen på en lyxresa till Florida. För att sammanfatta vill vi alltså ge två starka tummar upp till Miami Dice för deras roliga kampanjer och feta bonus!

Miami Dice
200% upp till 40000kr
+200 Free Spins