Ny Bettingsida med Betting Bonus

CampoBet är en ny bettingsida som erbjuder betting online till svenska spelare. Just nu erbjuder de även alla nya spelare som registrerar sig på sidan en bonus på 100% upp till 100 kronor.

I denna artikel kommer vi ta upp ett par fördelar med CampoBet som vi tror kommer göra CampoBet till en ny favoritsida för betting för många spelare i Sverige. Dessa fördelar är också anledningar till varför vi har med CampoBet på vår sida och varför vi känner som bekväma med att rekommendera denna bettingsajt för dig! Vill du veta mer om CampBet förslår vi att du klickar dig vidare till vår recension.

campobet välkomstbonus betting ny casivo se

Fem fördelar med CampoBet

  • CampoBet erbjuder alla nya spelare en casinobonus

Alla nya spelare som registrerar sig hos CampoBet får just nu en bonus på 100% upp till 100 kronor att använda på minsta odds 1.50. Just nu är det inte så vanligt att bettinsidor erbjuder bonusar vilket

  • Hos CampoBet kan du Live Betta och betta på Virtuella Sporter

CampoBet har ett stort spelutbud med många sporter där du både kan lägga dina vad som vanligt inför matcher, men de erbjuder även live betting samt

  • CampoBet har ett stort spelutbud med bra odds

Inte nog med att spelutbudet är stort hos CampoBet lyckas de erbjuda sina spelare riktigt bra odds på många populära matcher. Bara det är en fördel som vi tycker gjort CampoBet till en bettingsajt som är värd att prova.

  • CampoBet erbjuder trygga och snabba betalningsmetoder

När du registrerar dig hos CampoBet erbjuds du möjligheten att göra din första insättning direkt via Trustly. Detta är någon som vi rekommenderar våra läsare att göra då det är en trygg, säker, snabb och smidig betalningsmetod. Du erbjuds på samma vis snabba och smidiga direktöverföringar när du begär dina uttag.

  • CampoBet är en högst användarvänlig och lättnavigerad spelsida

En av de absolut största fördelarna med CampoBet är designen på sidan. Sidan är väldesignad och det märks att mycket tid och energi har lagts på att göra den extremt användarvänlig. Informationen på sajten är lätt att förstå och du kommer snabbt hitta allt du letar efter.