Nyhet hos Unibet – spela på odds med Swish som betalningsmetod

Du har väl inte missat att du nu kan använda Swish som betalningsmetod hos Unibet? Sedan årsskiftet har en av världens ledande sportsbooks steppat upp sitt game ordentligt och aldrig har det varit enklare att göra en insättning. Metoden är både supersnabb, säkert och oerhört okomplicerad. Aldrig har sportsbetting varit smidigare!

Swisha din insättning på sekunden

Snacka om att dagens teknologi har en riktigt bra inverkan på spel online! Den populära betaltjänsten Swish har gjort intågande på en handfull stora aktörer och nyligen meddelade Unibet att även dom erbjuder tjänsten som en av sina betalningsmetoder. Att använda Swish för att göra insättningar är superenkelt och dessutom riktigt snabbt. Kolla bara nedan!

Så här funkar Swish hos Unibet:

  • Logga in på ditt spelkonto
  • Klicka på “gör en insättning”
  • Välj summa och klicka i Swish som betalningsmetod
  • Bekräfta din insättning i Swish-appen med BankID
  • Din insättning behandlas direkt – nu är du redo för betting!

Odds och Live betting hos Unibet

Är du ännu inte bekant med Unibet har du en massa kul att se fram emot! Plattformen erbjuder både casino och poker men är helt klart mest omtyckt för sin gigantiska sportsbook. Här finns hundratals olika sporter att välja mellan där fotboll, ishockey, tennis och basket hör till storfavoriterna bland många. I tillägg finns dessutom lite mer nischade sektioner, du kan till exempel spela på virtuella sporter, e-sport samt lägga kuponger på icke sportsliga evenemang som Melodifestivalen och Presidentvalet. Du väljer själv om du spelar på klassisk vis eller om du föredrar betting i realtid, så kallad live betting. Här är spänningen riktigt maxad eftersom du kan lägga spel under matchens gång.

unibet betting odds insattning med swish casivo se

Välkomstbonus till alla

Är du inte redan en del av Unibet är det hög tid att öppna ett konto! Att registrera sig går snabbt tack vare smidig verifiering genom mobilt bankID. Dessutom väntar en schysst välkomstbonus på alla nya spelare hos Unibet. Man matchar din insättning med 100% upp till 1000 kronor, vilket alltså ger dig dubbelt så mycket att spela för. Superbra!