Har PAF tagit över den svenska Bingo Marknaden?

David Isaksson
David Isaksson /
Har PAF tagit över den svenska Bingo Marknaden?

Sedan den stora spelbolags regleringen trädde i kraft 2019 har online spelvärlden i Sverige vänts lite upp och ner. Många svenska spelare som älskade att spela bingo online har märkt att det inte längre finns lika många lagliga svenska spelbolag som erbjuder bingo online i Sverige. Detta beror på att spelbolagen inte tycker att det är lönsamt att erbjuda bingo online i Sverige längre. Det är väldigt små marginaler om ens några att erbjuda bingo och licenserna är väldigt dyra. Därför väljer spelbolagen att istället fokusera på casino online eller betting online i Sverige. Detta är inte en helt dålig nyhet men det har bidragit till att bar några få spelbolag som erbjuder bingo online har kunnat etablera sig på marknaden. Och spelbolag så som Paf.se har tagit en stor del av kakan.

Fördelar med bingo online hos Paf.se

Det finns flera fördelar för oss spelare när ett stort bolag inte får så mycket konkurrens utan får en chans att nästan vara ensam på marknaden. Den största fördelen är att spelbolaget får de flesta kunderna som är intresserade av den här typen av spel, vilket innebär att de får reda på precis vad det är marknaden söker efter. På så vis kan de utveckla sin plattform och de spel som erbjuds till att passa marknaden perfekt. Paf.se lyckas med just detta. Det finns ingenting vi som bingo spelare saknar på paf.se som finns på ett annat spelbolag. De har roliga turneringar, flera olika typer av bingo spel och bingo event. De lyckas verkligen erbjuda en produkt som är anpassad till alla typer av online bingo spelare.

  • Spelbolaget vet precis vad marknaden vill ha och kan anpassa utbudet efter det
  • Det finns bingo rum för alla typer av spelare
  • Bingo Online Bonus anpassad specifikt för bingo spelare
  • Roliga och unika bingo rum och turneringar
  • De kombinerar bingo med annat roligt och andra spel
  • De kan erbjuda mer än bara bingo online

Nackdelarna med att ett bolag dominerar en marknad så som bingo online marknaden i Sverige är att det inte finns så många bingo bonusar för dig som spelare att hämta hem. Med den spelreglering vi har i Sverige idag går det endast att hämta hem en bonus per licens vilket gör att det inte finns så många bingo bonusar i Sverige idag.