Nytt bingoschema varje vecka

Aha Bingo är mest kända för att ha samarbete med flera svenska kändisar då det kommer till att läsa upp bingonumren. Här kan du själv välja om du vill ha arga snickaren, Anders Timell, Gert Fylking eller Christer Sjögren som bingovärd. Ibland händer det till och med att kändisarna sitter live och läser upp numren samtidigt som de skämtar och spexar med bingospelarna.

För att ytterligare öka variationen i spelandet brukar Aha Bingo så ofta som varje vecka variera spelen med olika tävlingar och varianter av bingo. Vad som gäller för just den här veckan kan du läsa under nyheter där du klickar dig fram till deras veckoschema.

Aha Bingo har dock tre stycken stående tävlingar/aktiviteter: lunchlådan, VIP-timmen och skattjakten man kan spela varje dag enligt nedan schema:

klockan 12-13 spelas Lunchlådan i ahaRummet. Lunchlådan innebär att alla spelare som vinner på rad ett får välja från 8 olika priser där man tex kan få 900 VIP-poäng eller 100 kronor gratis att spela för.

klockan 18:30-19:30 spelar VIP-timmen i MaxitrippelRummet där man kan vinna både pengar och VIP-poäng. Totala jackpotten ligger på 6000 kronor som man vinner om man lyckas fylla hela brickan på 56 drag!

klockan 19:30 spelas Skattjakten i MaxitrippelRummet där en stor skatt är gömd under någon av raderna i spelen. Priset är stort men hemligt!

Utöver det så finns det extra tävlingar och olika specialare att spela varje dag och det kan vara riktigt spännande extramoment. Exempelvis så kan man den här veckan vinna extra pengar på färgbingo, allt man behöver göra är att vara först med att få en boll med den färg som bestämts före spelets början. Detta belönas med 100 kronor extra där man i övrigt spelar på precis som vanligt! Det finns också ”omvända” bingotävlingar där den som fått minst antal bollar under spelets gång vinner 500 kronor. Det finns alltså en hel del extra pengar att vinna så håll utkik efter vad som gäller respektive vecka!

 

Aha Bingo
50 Kronor Gratis
100 kronor efter insättning