Pengarna tillbaka på 0-0

Betser, som är spelbolaget där du kan samla Balls & Brains beroende hur du spelar är likt sitt systerbolag Casino Heroes ett riktigt äventyr där det är enkelt att samla ihop olika typer av lojalitetspoäng man kan byta mot bonusar och free spins. Just Balls and Brains som man kan likna med betting sidans egna valuta samlar man ihop genom att vara modig eller smart där Balls delas ut till dig som spelar på odds över 8 gånger pengarna och brains, smarthetspoäng till dig som lirar på odds mellan 1,25 och 8 gånger insatsen.

betser sportsofferVad du kanske inte kände till om denna relativt nya bettingsida är att de har absolut bäst odds på allsvenskan. För att göra det ännu roligare att betta har de dessutom förgyllt varje fotbollsmatch genom att ge pengarna tillbaka då det blir 0-0 då man lägger ett 1×2 singelbet i Allsvenskan, Premier League, norska Tippeligan eller finska Veikkausliiga. Självklart samlar man även ihop Balls and Brains på dessa bet. Betser vill helt enkelt att det ska bli målfester där du även kan dubbla eller tredubbla din insats genom att spela på vilken spelare som kommer göra första målet i matchen. Gör samma spelare mål en eller två gånger till så öppnar Betser plånboken på riktigt, helt utan att du behöver riskera mer pengar än vanligt.

Har du inte blivit medlem hos Betser ännu så rekommenderar vi det. Inte bara för att det finns många spännande kampanjer och ett bra omsättningserbjudande utan främst för att det är en pigg nykomling som har byggt en bra produkt för att på riktigt utmana de större spelbolagen. För dig som gillar Allsvenskan är Betser en självklarhet i sig eftersom de erbjuder bäst odds men eftersom att de har bra och värdefulla kampanjer även i andra ligor så får man snabbt ett bra spelvärde på grund av alla extra bonusar man får.

Betser
100% upp till 1000kr
50 Free spins