Premier League är tillbaka med Boostade Odds!

OBS! Detta erbjudande har utgått!

Det har varit en svår tid för oss fotbollsfantaster, men nu kan vi äntligen säga att den tiden är över!

För ett tag sedan kunde vi se killarna i Bundesliga spela igen och från och med den 17:e juni är engelska Premier League också tillbaka.

På toppen av Premier League tabellen med goda marginal ligger Liverpool. Där vi nästan med all säkerhet kan säga att de kommer vinna årets liga.

boostade odds premier league manchester united tottenham casivo

Vilka lag tar sig till Champions League?

Det intressanta med Premier League är inte bara att hålla koll på vem som tar hem ligatiteln. Istället handlar det om att hålla koll på vilka som placerar sig på de fyra topp positionerna. Det är nämligen de som går vidare och spelar i nästa års Champions League. Att ta sig till champions League handlar inte bara om pengar men också om ära.

Det är bara tre poäng mellan Chelsea som nu rankar fyra i tabellen med 48 poäng och Manchester United på femte plats med sina 45 poäng. Men det är många lag som har en chans att kamma hem den åtråvärda fjärdeplatsen i årets Premier League.

Boostade Odds hos Unibet

Två lag som är med i matchen om att ta sig till Champions League är Tottenham och Manchester United. Dessa lag möts på Tottenhams hemma arena på fredag klockan 21:15 och det är endast fyra poäng mellan lagen.

Alla spelare som tänker betta på denna spännande match rekommenderas att göra detta hos Unibet. Unibet har nämligen valt att boosta oddsen för nya spelare. Om du tänkte betta på att Manchester United vinner så gör detta hos Unibet då du just på denna match ges boostade odds x10.

Tror du på att Victor Lindelöf och hans Manchester United tar hem en av säsongens mest spännande matcher så välkomnar Unibet ditt vad. Vinsterna betalas ut i cash.

Få boostade odds hos Unibet:

  1. Registrera dig hos Unibet
  2. Sätt in minst 50 kronor som första insättningen
  3. Godkänn oddsboosten som bonus
  4. Betta på att Man Utd vinner innan matchen startar