Premier League är tillbaka!

Premier League är tillbaka med besked efter landslagsuppehållet när vi bjuds på en fullspäckad omgång där söndagens rivalmöte mellan Manchester United och Liverpool får gälla som helgens bästa. Mängder av sevärda matcher att välja bland, och lika många intressanta odds att spela på.

Bland utbudet är dryga 1.68 på Liverpoolseger ett högintressant spel som med tanke på lagens form får ses som en riktig bomb. Spelet finns att hitta hos Speedy Bet, bolaget där du spelar utan konto!

premier league speedy bet bästa odds casivo se

Helgens bästa spel från Premier League

Lika starkt som Liverpool öppnat säsongen 2019/20, lika svagt har Manchester United gjort detsamma. När man inte trodde det gick att sjunka djupare så hittar laget från Manchester på något vis nya bottennapp. När lagen möttes för ett drygt år sedan på Anfield slutade det med att José Mourinho fick lämna posten som manager för klubben och frågan är om inte historien återupprepar sig själv denna söndag men med andra huvudkaraktärer.

Liverpool får tillbaka Alisson Becker och Joel Matip lagom till helgens drabbning och drygar således ut kvalitetsskillnaden lagen emellan än mer. Mané, Salah och Firmino är alla redo för spel och hur Manchester United ska kunna hålla dessa tre borta från målprotokollet är en fråga få, om ens någon, har svar på.

Som om eländet inte var nog för Manchester United kommer David de Gea och Paul Pogba även att missa söndagens match på grund av skada. Lägg därtill ett gäng andra spelare som fortfarande hålls som osäkra till start och ett spel på bortaseger känns som helgens bästa investering.

Spela på Premier League hos SpeedyBet

  • Hos Speedy Bet kan du spela på Premier League utan att behöva öppna ett konto.
  • Du slipper alla störande utskick och jobbig reklam, och kan istället fokusera på spelandet.
  • Just nu kan du hitta bortaseger i matchen mellan Manchester United och Liverpool till fina 1.68, ett spel vi tar utan att tveka!