Reklam med Sportstjärnor

Många av oss associerar inte direkt läskedrycker, chips, alkohol och liknande med atleter och sport. Men ändå väljer många av våra favoritatleter och kända sportpersonligheter att sälja sig och göra reklam för just dessa produkter.

Lionel Messi är en av världens främsta atleter och en av världens bästa fotbollsspelare någonsin. Barcelonas stjärnspelare Messi har gjort en rad samarbeten genom tiderna och några av dem har fått hans följare att höja ögonbrynen. Bland annat kan man se Messi göra reklam för chipsmärket Lay’s och läskedrycken Pepsi. Vilket många fans ställer sig frågande till om Messi någonsin skulle stoppa in i sin kropp.

Oavsett om det är nyttigt eller ej så är det väldigt roande att se Messi göra roliga trick i den senaste Pepsi reklamen. Klicka på play för att spela upp videon nedan. Vilket trick tycker du är bäst?

Barcelona vs. Bayern speltips och odds

Alla Messi fans kan redan ikväll se Messis FC Barcelona möta Bayern Munchen. Kan Messis tricks hjälpa Barcelona vinna i kvällens match eller kommer Bayern sopa spelplanen och ta hem vinsten? Barcelona har ett riktigt bra lag i alla led och en stabil ny tränare som har bevisat sig vara en bra ledare för laget.  Även Luis Suarez är tillbaka inför kvällens match.

Med det sagt har Bayern ett riktigt krigarlag som aldrig ger upp. Med Europas hetaste anfallare Robert Lewandowski i täten är Bayern ett tufft motstånd för alla lag.  I kvartsfinalen fullständigt pulveriserade Bayern Chelsea med 7-1 över två matcher. Lewandowski har även gjort 13 mål och 4 assist på 7 matcher i Champions league i år, vilket säger rätt mycket.

Om man skall se till oddsen så är de väldigt jämna med något av en fördel för Bayern bland vissa oddsläggare. Oavsett kan vi sett till oddsen inte ge några ledtrådar för vem statistiken säger kommer komma ut som segrare efter kvällens match. Så följ din magkänsla om du skall betta på kvällens match är vårat tips